Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Zwart-Wit: Schipholdebat

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 854 
|
 NHD - 14-09-2018 
Zwart-Wit: Schipholdebat Download het gehele artikel 'Zwart-Wit: Schipholdebat'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem1

Groei moet er hoe dan ook komen dus komt er een scherts vertoning om voor de buhne draagvlak te creeeren wat er in werkelijkheid natuurlijk niet is. Er word steeds meer gelogen en bedrogen in de politiek en de media. Niet alleen in de VS maar ook in Nederland. Het wereld beeld dat wij voorgeschoteld krijgen komt steeds verder van de werkelijkheid af te staan. Je ziet het op veel gebieden,zoals ook de koopkracht en inflatie cijfers. Dit is echt iets van de laatste paar jaren. Ook Schiphol doet hier volop aan mee. Is dat nou de samenleving en besluitvorming waar we als Nederland naar toe willen?

Geplaatst door anoniem1

En het is inderdaad vreemd om het aan heel Nederland te vragen,al is het ergens ook wel te begrijpen. Alsof je heel Nederland vraag stelt:zullen we voor 1 miljard extra gas uit Groningen halen dan hebben we meer geld voor lasten verlichten particulieren. Het gaat bij dit soort dingen niet om de mening van de meerderheid,maar om waar je in goed fatsoen en redelijkheid de mensen mee mag opzadelen.

Nu ja,heb het volste vertrouwen in de solidariteit van de overige nederlanders. Het gaat niet alleen om deze individuele zaak,het gaat om het processs. Ook voor mensen die geen vlieg overlast hebben is dat van belang,als bijvoorbeeld lokaal windmolens geplaatst gaan worden of er plots een bedrijf komt dat veel overlast geeft.

Geplaatst door Bob uit Uitgeest

Ons land is eigenlijk te vol en te klein, verdere groei van verkeersstromen en energieopwekking (windmolens) op land gaat ten koste van de leefbaarheid. De economie dicteert nu eenmaal groei, groei, groei !!! Overigens zullen de Haagse besluitvormers er zelf nooit last van hebben.

Geplaatst door gerard

Het is nog steeds een grote meerderheid die geen problemen ziet in vliegverkeer. Dit is dus het breekijzer dat gebruikt gaat worden om de zwaar gehinderde minderheid op te zadelen met de dictatuur van de meerderheid. Maar zó hoort democratie niet te werken!