Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Zwart-wit: Alders

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 664 
|
 Noordhollands Dagblad 
Zwart-wit: Alders Download het gehele artikel 'Zwart-wit: Alders'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem

LS, ik zeg het niet snel. Ik denk dat ik deze man echt haat. Hij heeft ertoe bijgedragen ons leven compleet te ruineren, o.a. door ons geen nachtrust meer te gunnen. Ik kan de Groningers zo goed begrijpen.

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Hans A. is gewoon een puppet van de grote jongens, de belanghebbenden, verenigd in de grote ondernemingen, de banken, VNO, CDA en VVD etc.
Zij nemen ons geld af, vergiftigen ons en enkelen in de BV Nederland profiteren buitensporig.
Het jammere is dat wij als burgers er direct iets aan kunnen doen, maar we doen het niet.
We zijn verlamd van angst voor de verandering, bang gemaakt voor de banen, de huizenprijzen, de aandelen en er is ons wijs gemaakt dat we tevens mintens 3x per jaar moeten vliegen om gelukkig te zijn.
Daarom geven we deze onbetrouwbare lieden de volledige macht om over ons te heersen, zichzelf te verrijken en de natuur en op den duur onszelf 100% kapot te maken. Denk daar maar aan als u volgende keer weer een of ander corrupte vertegenwoordiger hoort kakelen over de BV Nederland en ‘ons’ aller belang.

Geplaatst door Griese JH uit amstelveen

@ Peter, Helemaal met je eens ! Te Kopenhagen ligt ook eenvliegveld, dat veel milieu vriendelijkeris, en geen grote groei nastreeft De reactie van de Groeiadepten was: Nee Nederland wordt dan het JUTLAND van Europa, Ach gossie: Denenmarkenheeft een hoger BNP dan Nederland. de heer (?) Hans de Boer, verdient een schop onder zijn kont . Hij streeft 800.000 vluchten na op Schiphol, ... samen nb met de PVV ... , Ja Graus , PVV uit Venlo is het makkelijk lullen he. ... Maar hier willen Henk en Ingrid ook graag hun rust en willen ze veilig wonen .

Dus: Weg met al die Graaiers van VVD en CDA Let op : Gemeente raads verkiezingen 21 mrt a.s!

Geplaatst door Frans uit Wapenveld

Hans, Peter en Anoniem,

Jullie hebben volkomen gelijk. Het gaat hier in Nederland niet meer om welzijn, rust, behoud van natuur, etc, maar om meer geld, dus groei en nog eens groei. We groeien helemaal kapot. En wie hebben er baat bij: de grootverdieners!