Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nieuw gezicht vlieghinder.nl

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
|
 Categorie: Techniek Wonen 
 |
 Bekeken: 2646 
|
 PVRC 
hv_overig_2692.jpeg

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van PVRC werd de nieuwe website van vlieghinder.nl door middel van een korte animatie officieel online gezet.

De vernieuwde website is nog niet geheel voltooid en zal de komende tijd nog worden uitgebreid.

Heeft u eigen foto's die wij op onze website mogen tonen? Laat het ons weten!

Bekijk bericht op "PVRC"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Elwin uit Rotterdam

Ziet er mooi uit!

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Complimenten PVRC over deze erg mooie site ! Dat deze site maar nog meer bij gaat dragen aan transparantie over de vele feiten in het Schipholdossier. Want daar ontbrak het zeer aan de laatste jaren. De titel van het promotie onderzoek van TU Delft dr M Huis was duidelijk: "20 jaar manipulatie in het Schipholdossier." Items, die meer duidelijkheid verdienen:

Het uitermate vage nieuw voorgestelde VVA stelsel. Het volstrekt dysfunctionerende parallel baangebruik (Polder -en Zwanenburgbaan) De nieuwe uitklimprocedure (startprocedure) Dringend noodzakelijke verhoging van de Transition layer. (dwz Er kan in Kennemerland en regio Oegstgeest veel hoger worden gevlogen) gr Jan

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool


Naast de nieuwsberichten over luchtvaart verdienen items als boven genoemd een belangrijke plaats op deze vernieuwde website. Verbeterpuntje?

Een suggestie voor een hernieuwde focus:

Ondanks de enorm toegenomen mobiliteit brengt de gemiddelde inwoner van ons land toch het grootste deel van zijn tijd door in de eigen omgeving. Vandaar de roep om de nodige rust en veiligheid aldaar, die in menige brochure van een nieuwbouwwijk doorklinkt.

De metropolitaanse waan van de dag met een overal gepropageerde 24 uur economie en maximale urbanisatie die als zaligmakend wordt voorgesteld, staat haaks op de belevingswereld van de mensen die in diverse plaatsen binnen of buiten de stad hun dagelijks leven leiden.

Nu het ministerie van infrastructuur en milieu en het provinciaal bestuur in Noord Holland op het punt staan om via SMASH! de nota “Mainport en Metropool” te publiceren is waakzaamheid geboden.

Nog nooit was de afstand tussen verantwoordelijk bestuurders en de bewoners van Noord Holland zo groot?

Het belang van meer focus op de directe omgeving klinkt met veel andere belangrijke observaties door in de H.J. Schoo lezing van dit jaar:

http://www.nrc.nl/nieuws/2014/09/02/teruglezen-de-h-j-schoo-lezing-van-timmermans/

Focus op de directe omgeving en deze beschermen tegen uit de hand lopende megamobiliteit?