Platform Vlieghinder Kennemerland
 

VVD vindt nachtvluchten niet bijdragen aan leefbaarheid

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 717 
|
 rtva.nl - 12-09-2018 
gh_vliegtuig_overvliegend_vliegtuig.jpg

AMSTELVEEN – De lokale fractie van de VVD heeft gisteren tijdens de commissie aan het college van B&W gevraagd om werk te maken van het nachtelijk vliegverkeer boven Amstelveen dat steeds meer overlast veroorzaakt.

Janneke Leegstra van de VVD, die achter de economische ontwikkeling van Schiphol staat, legt uit waarom de partij wil dat er actie wordt ondernomen. Daarnaast nam RTVA poolshoogte in Randwijck of de overlast inderdaad is toegenomen.

De video rapportage hierhttps://www.vlieghinder.nl/system/index.php?/cp/content_publish/entry_form?channel_id=2#.

Bekijk bericht op "rtva.nl - 12-09-2018"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door gerard

nou... is dat toevallig geen NIMBY, Janneke Leegstra? De landelijke VVD vindt nachtvluchten wel heel belangrijk. Vooral die, die iedere nacht weer over de CAL-woonkernen worden gejaagd. Want daar, immers, heeft de rest van Nederland geen last van. En de mensen die daar wonen dan, in die CAL-gemeenten? Daar hebben we lak aan, vindt de VVD. Dan maar even geen leefbaarheid voor die mensen, want die nachtvluchten zijn immers veel belangrijker. Leve de VVD. Ze gaan over lijken als het moet. Met een grote grijns op de smoel, Dat ook nog. Wat een verschrikkelijke hufters zijn het toch.

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Wat zegt Janneke Leegstra nou eigenlijk? Ze wil dat er actie wordt ondernomen, maar niet welke. Iets minder dichtbevolkte gebieden wakker schudden staat wel in verhouding tot het economisch belang?

Geplaatst door Jos

De VVD is landelijk na de PVV het slechts voor omwonenden Schiphol. Maar waarom nu kritiek op een VVD afdeling die wel eens opkomt voor bewoners. Er wordt zo vaak door een lokale afdeling of partij gewezen op de overlast van Schiphol in een gemeente. Dat zou dan allemaal niet meer kunnen omdat dat gelijk Nimby is ? En mogen dan omwonenden uit bijvoorbeeld Overijssel niet meer klagen over Lelystad, want Nimby ? Lijkt mij belangrijker dat VVD afdelingen in meer gemeenten zich gaan roeren over de vliegoverlast.Geplaatst door anoniem1

Er zit inderdaad wel een groot verschil tussen lokaal en landelijke politiek. En het is beter dat de vvd lokaal er iets van zegt dan dat ze helemaal niks doen.
Toch blijft het ergens vreemd om deze discrepantie te zien al kan het verschil tussen lokaal en landelijk dat wel deels verklaren. Je kan best lokaal vvd stemmen en landelijk groen links,of andersom. Hangt er maar van af wat de plannen van de partijen zijn lokaal.
Deze discrepantie tussen lokaal en landelijk lijkt ook toe te nemen,alsof het landelijke beleid niet meer bepaald word door alle locale afdelingen bij elkaar. In elk geval minder dan vroeger al is dat misschien confirmation bias.

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Typisch geval van links lullen, rechts vullen. Typisch VVD dus, dat een verstandig mens überhaupt die frauduleuze kletsmajoren van de VVD nog vertrouwt is mij een groot raadsel. Sinds Rutte 1 betaalt de burger op alle vlakken flink hogere belasting (ca 8% meer in die paar jaar), en met dat zelfde geld wordt het bedrijfsleven gesubsidieerd. Maar waarschijnlijk stemmen al die lafaards VVD omdat ze zo bang zijn voor hun woningwaarde en omdat ze gewoon afgunstig zijn op alles wat niet VVD achtig is.

Die nachtvluchten gewoon per direct stoppen. 90% is toch transavia en budget vluchten. Onhandig voor reizigers ook en zeer storend voor bewoners.

Geplaatst door B. M. uit Alkmaar

Ik ben ook helemaal klaar met de nachtvluchten, en nu ook met de VVD, wat belachelijk dat mensen niet hun 8 uur slaap mogen van die hufters.