Platform Vlieghinder Kennemerland
 

VVD pleit voor groei Rotterdam Airport

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 814 
|
 luchtvaartnieuws.nl - 16-02-2019 
logo_VVD.png

OVERSCHIE - De VVD Zuid-Holland heeft zaterdag bij een bezoek aan Rotterdam The Hague Airport gepleit voor groei van de luchthaven. Volgens de partij is dat belangrijk voor de economie van de provincie.

“De VVD is positief over een beperkte groei. De belangen van omwonenden moeten daarbij worden meegewogen. Dat hebben we ook in ons verkiezingsprogramma opgenomen”, aldus Floor Vermeulen, lijsttrekker van de VVD bij de provinciale verkiezingen.

De liberalen willen ook dat Rotterdam Airport beter per openbaar vervoer bereikbaar wordt. VVD-Statenlid Rense Weide: “De provincie moet snel gaan onderzoeken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.” Momenteel gaat er slechts één buslijn naar de luchthaven.

Bekijk bericht op "luchtvaartnieuws.nl - 16-02-2019"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Daar zijn ze weer, de vernietigers van Nederland.

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

“De VVD is positief over een beperkte groei. De belangen van omwonenden moeten daarbij worden meegewogen. Dat hebben we ook in ons verkiezingsprogramma opgenomen”, aldus Floor Vermeulen, lijsttrekker van de VVD bij de provinciale verkiezingen.

Echt weer VVD-onzin.
Wat is beperkt? 10.000 vliegbewegingen? of 5.000? of...........
Feit zal zijn, dat de herrie en vervuiling zullen toenemen.
Belangen voor omwonenden?
Omwonenden mogen slechts ´meepraten -- meedenken´ maar vooral niet meebeslissen.
Dat past niet in de denkwijze van een liberaal, hoewel het woord liberaal iets anders zegt.
De tirannie van de VVD maakt Nederland kapot.

Stem daarom op de Partij van de dieren, deze partij geeft wel om de omwonenden van industriële complexen zoals luchthavens.
En is tegen het onnodige doden van alle vogels zoals de moordenaars van Rotterdam Airport doen.

Geplaatst door sara

Hoe komen we uit onze bubbel? hoe zorgen we dat meer mensen dit besef krijgen? Hoe zorgen we dat deze waanzin stopt? Straks worden er mooi verdeeld in nederland vogels legitiem geruimd. Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Lelystad, Schiphol en in Groningen? Voor wat? Voor wat in essentie? Wij mensen staan overal boven ( ook over andere mensen die misschien overlast ervaren). Heb nu een week geen shithole over me heen, dit betekent dat ik weer normaal functioneer. Maar dat betekent ook dat mensen 30km van mij weg nu in de shit zitten. Als ik dit soort nieuws lees overvalt me een soort woede en machteloosheid.

Het wil er gewoon niet in. Maar de mensen om me heen interesseert het werkelijk geen biet.
Het is nu weer veel te droog voor de tijd van het jaar. De boeren hebben dus weer een zwaar jaar voor de boeg, maar dat interesseert mensen hier ook niet. Het kan ineens heel snel gaan, maar de VVD wil groei. Ik hoop echt dat ik geen gelijk heb, maar ik voel een zeer naar iets in mijn onderbuik. Het is vorig jaar echt begonnen en ik maak me ziek veel zorgen om onze toekomst.

Geplaatst door Annelie uit Amstelveen

Wij maken ‘vlucht´plannen. Gisteren weer warmetrecord verbroken. Ik wil niet meer afhankelijk zijn van een overheid. Het is te gevaarlijk.

Geplaatst door Annelie uit Amstelveen

We worden bedreigd, de hele lucht is vol van streperige sluierbewolking. Deze komt niet voor op de oude landschappen van Ruysdael. Dit zijn vliegtuigcondenssluiers. Met aan ieder waterstofdeeltje een gifdeeltje geplakt...een sluierende sluipmoordenaar

Geplaatst door Elodie uit Wintelre

Ik begrijp het niet (meer)! VVD zijn toch ook mensen van 'vlees en bloed', kinderen hebben en aan de toekomst denken. Wat is dan de reden dat deze club zich alleen bezig houd met verdere groei van vervuilende zaken? Hoe is de gedachten gang van deze VVD personen en daarbij ook CDA personen? Daar ben ik wel eens naar benieuwd.

Geplaatst door M. uit Heemskerk

@Elodie, geld, geld en nog eens geld. Dat is waar de VVD en CDA aan denken. Andere zaken zoals gezondheidschade, milieu en klimaat dat vinden ze maar lastig, dat los je toch op met geld? Zo denken ze echt, ik ken de mensen die zo denken.

Geplaatst door M

Wat ben ik toch benieuwd naar de uitslag van 20 maart, ik voel dat er iets gaat veranderen bij de massa. Partij van de Dieren kan nog wel eens heel groot worden, met recent het nieuws dat ze bij den Haag alle vogelsoorten mogen doden voor de luchtvaart. Dan nog alle acties op de Veluwe. Dan Lelystad met zijn gigantische impact op veel gemeentes. Dan de A8-A9 door een prachtig gebied. Vergeet niet de omwonende van Eindhoven en natuurlijk den Haag. En als klapper de vele omwonenden tot in Almaar aan toe van Schiphol.
Ja die gaan massaal op Partij van de Dieren stemmen !

Wat ben ik benieuwd.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Die VVDers zullen het echt NOOIT leren Trouwens, Ik dacht dat het gemeentebestuur Ben W al koos TEGEN GROEI ? We gaan mooie uitslagen tegemoet de 20ste Maart Let maar op !

NEE DUS WE WILLEN STOPPEN MET AL DAT GEGRAAI . Abonneer u op FOLLOW DE MONEY Die dit alles haarscherp in beeld brengen !