Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

VVD-Kamerlid Ton Elias in debat met Haarlemmers

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 867 
|
 dichtbij.nl Editie Zuid-Kennemerland 
tb_vliegtuig_20100620_KLM--PH-BQB.jpg


Door Else Binnenmars, Dichtbijredacteur


HAARLEM - VVD-Kamerlid Ton Elias gaat maandagavond in debat in café ‘In den Uiver.’ De avond zal onder andere gaan over ‘verspilling’ van belastinggeld door ICT-projecten van overheden, maar er is ook aandacht voor de groei van Schiphol. Alex de Vries leidt de avond.
Elias gaat onder andere een pleidooi houden over de versterking van de luchthaven, vanwege onder meer zijn cruciale economische betekenis voor de provincie Noord-Holland. Ook komt de hervorming van het omroepbestel aan bod, die volgens Elias ‘pas halverwege is’.

Ton Elias
Ton Elias is na Loek Hermans en Barbara Visser de derde gast van de organisatie van het debatcafé Thorbecke. Ton Elias is politicus en een voormalig Nederlands journalist. Namens de VVD is hij sinds 18 december 2008 lid van de Tweede Kamer. Na woordvoerderschappen op de dossier economische zaken, verkeer en vervoer is de heer Elias nu verantwoordelijk voor de woordvoering over mediabeleid en luchtvaartbeleid.

Organisatie
De organisatie van het debatcafé Thorbecke beoogt minimaal één maandag per maand Haarlemmers de kans te bieden van gedachten te wisselen met een aansprekende maatschappelijke persoonlijkheid of belangrijke opiniemaker.

Bekijk bericht op "dichtbij.nl Editie Zuid-Kennemerland"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

De VVD was vroeger (in de tijd van Prof Oud ) een gerespecteerde liberale partij. Aan generaliseren zitten kwalijke kanten, maar de laatste 15 jaar? Graaien, De rijken steeds rijker en meer armen armer? De VVD was en is kennelijk nog steeds ferm voorstander van groei van Schiphol. Hoe dat dan op een eerlijke manier zou moeten, zegt hij er niet bij. Ook de PVV is ferm voorstander van groei , woordvoerder Dion Graus) Laat Ton Elias beginnen, om de KLM te redden uit de uitzuigklauwen van Air France, Maar wat daarna ?