Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vliegroutes Lelystad ook over Noord Holland

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 3033 
|
 Redactie vlieghinder.nl 
hvs_lvnl_DSC_2528.jpg

De focus is op Lelystad Airport en omgeving gericht, maar over Noord Holland wordt ook gevlogen. Nog meer overlast?

Onderstaand twee links naar relevante documenten:

1. Naar Google maps. Zie hier ;

2. Naar de rijksoverheid, Factsheet aansluitroutes Lelystad Airport. Lees hier .


Reacties op dit bericht

Geplaatst door gerard

De dalers komen volgens de plaatjes vanuit het westen ook over onze regio, maar ze zitten dan nog op of boven 4 km. Die overvluchten komen er bij, er gaat immers niets weg van Schiphol. Er komt dus wel overlast bij, zij het niet veel, relatief gezien dan.

De vertrekkers zitten lager en zetten boven Enkhuizen vanaf 1800 meter hoogte de eindklim in. Deze kisten zullen zeker in Noord Holland goed hoorbaar zijn. In Heerhugowaard, maar in het bijzonder in Enkhuizen en omstreken, gaat men dit niet leuk vinden. Zo ook in Bovenkarspel, Obdam, Spanbroek, Koedijk,etc etc. Wat zullen ze daar opkijken. In West Friesland zal eerdaags ook wel een Platform opstaan.

Geplaatst door Thijs uit Heerhugowaard

Tja, wat moet je nog? Zet hier de routes van Schiphol overheen en je komt tot de conclusie dat er binnen Nederland geen ontkomen meer aan is. Alleen minimaliseren kan. Want je hebt natuurlijk nog de andere vliegvelden, zoals ingetekend. En vergeet niet dat het nog overgebleven noord-oost Nederland leeg is met een reden, dat wordt straks namelijk één groot militair laagvlieggebied (CBA Land, overlapt met Duitsland).

Mooie google maps link trouwens, bedankt.