Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vijftig kerncentrales nodig om Schiphol op gang te houden

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 642 
|
 joop.bnnvara.nl - 07-02-2021 
Logo_Shell_hvs.jpg

OPINIE van Alfred Blokhuizen. Voormalig GroenLinks-statenlid ZH

Een tijdje geleden publiceerde ik hier “Het sprookje van elektrisch vliegen”. Elektrisch vliegen gaat gewoon niet voor iets meer dan sportvliegtuigjes en korte afstandjes. In een NAVO-rapport staat de onmogelijkheid van commercieel elektrisch vliegen uitgebreid omschreven. Minister Van Nieuwenhuizen vertelde toen, na publicatie van mijn artikel, aan de Tweede Kamer eindelijk dat het inderdaad niet kan.

Toen kwam de luchtvaart met weer een andere afleidings- en vertragingstruc: Synthetische kerosine! Tijdens een online seminar mocht het bedrijf SkyNRG een vol uur promotie maken voor hun project.

Lees en huiver verder via onderstaande link naar dit artikel...................

Bekijk bericht op "joop.bnnvara.nl - 07-02-2021"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door NextGen - Aanslag op de volksgezondheid uit Uitgeest

NextGen etc.: HET ROMMELT BINNEN DE VVD / PVK BESTUUR TWIJFELT

Zou er een moment komen dat Cora van Nieuwenhuizen binnen haar eigen partij wordt teruggefloten vanwege haar krankzinnige beleid en uitspraken?

Onder de door haar gewenste 4e fix/ nieuwe, hoogfrequente luchtsnelweg boven het Gooi zijn VVD-ers al in actie gekomen*; laten we zeggen: goed voorbeeld doet volgen?

*Een artikel hierover in het NHD/G&E ligt al bij deze site op de plank, we zijn benieuwd of het bestuur van PVK/PVRC publicatie zal toestaan!