Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Vergunningsaanvraag voor Amsterdam Airport Schiphol

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 556 
|
 rvo.nl 
KLM_only_2018.tekst.JPG

Royal Schiphol Group N.V. vraagt een vergunning aan op grond van de Wet natuurbescherming. De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft hierover een ontwerpbesluit gepubliceerd. Hierop kunt u reageren met een zienswijze.

Royal Schiphol Group N.V. vraagt de vergunning aan voor luchtgebonden en grondgebonden activiteiten. Dit zijn onder meer jaarlijks 500.000 vliegtuigbewegingen van groot vliegverkeer. Deze activiteiten van Royal Schiphol Group N.V. kunnen invloed hebben op Natura 2000-gebieden.

U geeft een zienswijze door op het ontwerpbesluit als u de natuur wilt beschermen. U kunt bijvoorbeeld niet als reden geven dat u zelf last heeft van het geluid. Of van de werkzaamheden die voor het project nodig zijn.

Ontwerpbesluit bekijken
In het ontwerpbesluit over Amsterdam Airport Schiphol leest u welke beslissing de minister wil nemen. Het besluit wordt onderbouwd met de informatie uit de bijlagen. Vanaf 16 februari tot en met 29 maart 2021 kunt u het ontwerpbesluit en de bijlagen bekijken en downloaden. Zie verder via onderstaande link...........

Bekijk bericht op "rvo.nl"

Reacties op dit bericht