Platform Vlieghinder Kennemerland
 

vaststelling actieplannen omgevingslawaai Schiphol, hoofdspoorwegen en rijkswegen

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 906 
|
 platformparticipatie.nl - 27-09-2018 
PVRC_-_mannetje_kaal-2.jpg

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij deel ik u mede dat de actieplannen omgevingslawaai Schiphol, hoofspoorwegen en rijkswegen 29 augustus is vastgesteld en op 27 september 2018 is bekendgemaakt door middel van plaatsing in de Staatscourant en Telegraaf.

Van 27 september tot en met woensdag 21 november 2018 liggen de actieplannen met hierin de nota’s van antwoord toegevoegd tijdens kantooruren ter inzage bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag. Wilt u de documenten fysiek inzien, maak een afspraak met de directie Participatie, telefoonnummer 070456 8999.

De actieplannen inclusief nota’s van antwoord kunt u (redactie vlieghider.nl - via onderstaande link) ook downloaden via www.platformparticipatie.nl/actieplannenomgevingslawaai. In de Nota van Antwoord kunt u de reactie op de door u ingediende zienswijze op het ontwerpactieplannen omgevingslawaai Schiphol, hoofdspoorwegen en rijkswegen terugvinden onder registratienummer 56090445 Tegen deze actieplannen staat geen bezwaar of beroep voor open.
Meer informatie?
Heeft u naar aanleiding van deze email vragen over het proces? Dan kunt u contact opnemen met de directie Participatie via telefoonnummer 070 –456 8999. Heeft u inhoudelijke vragen over de actieplannen of over de beantwoording van de nota van antwoord dan kunt u contact opnemen met de Projectcoördinator Sylvia Koolmees – Grootendorst, telefoonnummer 06 11 60 45 43.

Hoogachtend,

STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT

namens deze,

DE DIRECTEUR PARTICIPATIE
Erik Pool

Bekijk bericht op "platformparticipatie.nl - 27-09-2018"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door gerard

Wat heeft het nou voor zin Rijkswegen stiller te willen maken? Dat geluid wordt nu al dik overstemd door die teringherrie van overvliegende vliegtuigen.

Geplaatst door Bas van den Born uit Wijk aan Zee

Weer een gemiste kans, ze gaan niet meten.

Geplaatst door Bas van den Born uit Wijk aan Zee

Heel veel tijd hebben we in de zienswijze gestopt, allemaal echte reden, om te gaan meten.