Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Tweede inloopbijeenkomst over toekomst luchthaven Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 496 
|
 amstelveensnieuwsblad.nl - 30-08-2019 
23-06-2018_005.JPG

AMSTELVEEN - Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat houdt maandag 2 september een tweede bijeenkomst over de ontwikkelingen rondom luchthaven Schiphol. Belangstellenden zijn die dag tussen 16.00 en 21.00 uur welkom in de RAI Amsterdam.

De ontwikkelingen rond Schiphol en de Luchtvaartnota die minister Cora van Nieuwenhuizen laat opstellen, hebben de afgelopen tijd tot veel vragen geleid onder omwonenden. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hield in juli al een bijeenkomst voor belangstellenden, maar de ambtenaren konden de aanwezigen in de Expo Vijfhuizen in Haarlemmermeer niet overtuigen dat het allemaal goed komt.

Inmiddels is besloten dat er een tweede informatiebijeenkomst komt. Die vindt maandag 2 september plaats in de RAI Amsterdam. Belangstellenden die hier heen willen, kunnen zich hier aanmelden. De organisatie vraagt wel een indicatie te geven van het tijdstip waarop je van plan bent te komen.

Bekijk bericht op "amstelveensnieuwsblad.nl - 30-08-2019"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Nog een bijeenkomst. De eerste leverde kennelijk een te duidelijk negatief beeld op. Dan nog een keer proberen, want Cora wil een weloverwogen zorgvuldig besluit nemen. Alleen typisch dat een besluit van Cora (en al haar voorgangers) steeds in het nadeel uitvalt van de omwonenden, het klimaat en het milieu.
Ik ben trouwens wel benieuwd naar de (complete?) inhoud van de overwegingen, welke weer tot groei gaat leiden. Alles wat tegen is staat op rood en toch wordt het groen licht voor de luchtvaart. Ra ra hoe kan dit?

Geplaatst door Bas van den Born uit Wijk aan Zee

Het stoplicht staan net niet meer op groen, dus plankgas door Oranje.
In wijk aan zee is er een fraai lied opgemaakt

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Als ik de minister was, zou ik net zo lang met dit soort bijeenkomsten doorgaan, totdat er niemand meer komt.
Het is onderhand nu toch wel duidelijk hoe de omwonenden er over denken?

Geplaatst door Johanna uit Amsterdam

Ik woon vlakbij de RAI, hier komt zelden een vliegtuig over.

Geplaatst door Marc uit Almere

Beste Johanna, wat wil je hiermee duidelijk maken? Het artikel gaat over de bijeenkomst in de RAI over de ontwikkelingen van Schiphol, niet over de vlieghinder boven of in de buurt van de RAI!

Geplaatst door M. uit Heemskerk uit Heemskerk

Ik ben heel blij dat mensen zoals Johanna die geen last hebben van vliegtuigen over hun huis wel deze site lezen. Die mensen zijn hier zeer welkom, het zou goed zijn dat iedereen zich verdiept in de beerput van de luchtvaart. Johanna laat morgen hard van je horen in de RAI. Zet hem op!

Geplaatst door Orbit Research & Consultancy

Tijd voor een luchtvaartbeleid dat daadwerkelijk bijdraagt aan de economie, veiligheid, gezondheid en milieu!

Wilt u meer weten?
luchtvaartcampagne.nl