Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Trein vaak net zo snel als vliegtuig

 |
 Geplaatst door: Egelhuis 
 |
 Bekeken: 778 
|
 Gooi- en Eemlander 
Trein vaak net zo snel als vliegtuig Download het gehele artikel 'Trein vaak net zo snel als vliegtuig'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool

WAAROM WERKT HET MINISTERIE VOOR I&M EIGENLIJK NIET MEE?

Hoewel er volgens ingewijden enorme bedragen door de EU zijn gereserveerd voor HSL uitbreiding, toont NS International geen enkele interesse hiervoor. Erger: op de bestaande HSL lijn worden steeds meer gewone "Intercity direct" treinen ingezet met max. 160 km per uur.

Tevens wordt de indruk gewekt dat e.e.a. is bedoeld om luchthavens te bereiken, eerder dan dat op kortere afstanden een alternatief voor vliegen wordt geboden. Het ministerie voor I&M heeft het Fyra debacle laten gebeuren, een ex Flora Holland directeur (met niet al te beste reputatie ,info. vakbonden!) bij NS in het zadel gehesen en tot nu toe geen enkele poging tot integratie van spoor- en luchtvervoer ondernomen. Hinderkoning Alders werd benoemd tot president-commissaris bij Prorail. Zoals wel bekend is Flora Holland een belangrijke partner van de Schiphol Group waar het de realisatie van het meganetwerk EU-Deltametropool betreft.

Alles lijkt gericht op de realisatie van een MEGAMETROPOOL die geheel aansluit Schiphol Airport en de 3 satelieten: R'dam-Den Haag, Eindhoven en Lelystad Airport.