Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Strijd tegen vliegoverlast (Video 32)

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 462 
|
 vliegoverlast.nl 
Schiphol_klimaatactie_191214_EW_131654.jpg

Ergeren > klagen > overleg met de luchtvaart sector > actie voeren > rechtszaken > overleg met het ministerie!? Is dit een logische volgorde?

Prof Fulco van der Veen betoogt van wel.

Een sterke alliantie van bewonersgroepen houdt de druk op de ketel, mits nimby wordt thuisgelaten.

Zie hier de video.

Zie hier alle voorgaande en deze video's,

Zie hier de link naar de website van het Platform Vliegoverlast Amsterdam (PVA).

Bekijk bericht op "vliegoverlast.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit Uitgeest

Wanneer hele regio's die grenzen aan de Polder- en Kaagbaan vanwege de lopende SYSTEEM RESET & NEXTGEN TECHNOLOGIE eenvoudigweg opgeofferd gaan worden, kan in die situatie bepaald niet naar NIMBY worden verwezen. Waarvan acte.

Alom heerst nog struisvogelpolitiek rond deze desastreuze intenties van Schiphol c.s.!
Geplaatst door B. van Marlen uit Uitgeest

Met NIMBY wordt bedoeld: ‘Not In My Back Yard’, de houding dat ieder probeert de rotzooi (de herrie) bij een ander over de schutting te gooien. De luchtvaartsector is uiterst bedreven in het uitspelen van groepen omwonenden en zal hier gretig gebruikt van maken om zijn zin door te drijven. Solidariteit met lotgenoten en gezamenlijk optreden is dan ook hard nodig. In die zin ben ik het met Fulco eens.

Wel met een kanttekening: het mag niet ontaarden in: SOFYOB, of ‘Sacrify Others For Your Own Benefit’, en dit is wat voor de Polderbaan en Kaagbaan onderwonenden dreigt met vaste routes die hoogfrequent worden ingezet, als ‘banen met de minste hinder’! De geluidmaten Lden en Lnight met het geringe aantal ‘handhavingspunten’ en de veel te hoge grenswaarden lenen zich immers uitstekend voor deze ‘oplossing’ van het herrieprobleem. Het Harbers-experiment voor 2024 maakt hier gretig gebruik van.