Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Stelling: Ik voel me niet vertegenwoordigd door de ORS

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1583 
|
 dichtbij.nl/haarlemmermeer 
tb_vliegtuig_PH-BFY.jpg

09 maart 2016 Door Witte Weekblad

HAARLEMMERMEER - De Omgevingsraad Schiphol (ORS) maakte onlangs bekend een nieuw experiment te beginnen rond de uitvliegroute vanaf de Kaagbaan. Dit zou minder overlast moeten betekenen in Burgerveen en Nieuw-Vennep, maar juist meer in Rijsenhout.

De ORS roept hier en daar kritiek op, omdat het orgaan niet alle inwoners van Haarlemmermeer zou vertegenwoordigen. Maar is dat ook zo? Is de ORS de beste oplossing, of voldoet de opvolger van de Alderstafel inderdaad niet? Daarom luidt de stelling deze week: Ik voel me niet vertegenwoordigd door de ORS.Stelling
Ik voel me niet vertegenwoordigd door de ORS

De Omgevingsraad Schiphol (ORS) maakte onlangs bekend een nieuw experiment te beginnen rond de uitvliegroute vanaf de Kaagbaan. Dit zou minder overlast moeten betekenen in Burgerveen en Nieuw-Vennep, maar juist meer in Rijsenhout. De ORS roept hier en daar kritiek op, omdat het orgaan niet alle inwoners van Haarlemmermeer zou vertegenwoordigen. Maar is dat ook zo? Is de ORS de beste oplossing, of voldoet de opvolger van de Alderstafel inderdaad niet? Daarom luidt de stelling deze week: Ik voel me niet vertegenwoordigd door de ORS.

Resultaat (11-03-16, 14:32 uur)
In totaal hebben 65 bezoekers zijn/haar stem uitgebracht.
Eens 69%
Oneens 31%

Er kan gestemd worden via de onderstaande link naar het originele artikel.Bekijk bericht op "dichtbij.nl/haarlemmermeer"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door de Vries

Hahaha, opeens zijn er heel veel stemmen bij gekomen in het voordeel van de ORS. Zelfs met een simpele poll wordt de boel belazerd.

Geplaatst door anoniem

dichtbij.nl dat moet je helemaal niet lezen.
Is ook lobby van Schiphol,geloof dat de telegraaf eigenaar is.
Dichtbij.nl heeft nog nooit een negatief stuk over Schiphol geplaatst. Dichtbij de bevolking staat deze website totaal niet,niets dan schijn.