Platform Vlieghinder Kennemerland
 

SEO in de fout over onderzoek van Motivaction

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 2076 
|
 Hans Buurma, WTL 
gh_aktie_DSCN2549.JPG

Volgens het onderzoek van Motivaction van oktober 2018 wil de meerderheid van de Nederlanders (54%) dat de luchtvaart niet meer groeit of juist moet krimpen. Een derde (35%) is voorstander van groei. Er is dus in de samenleving geen draagvlak meer voor groei van de luchtvaart.

Rogier Lieshout van bureau SEO, dat veel opdrachten voor de luchtvaartsector en de overheid uitvoert, beweerde afgelopen dinsdag in een opinieartikel in de Telegraaf dat de meerderheid, namelijk 61% van de Nederlanders voor groei van de luchtvaart zou zijn. Hij baseert deze bewering op de uitslagen van dit Motivaction-onderzoek. Helaas heeft deze onderzoeker dit rapport van Motivaction niet goed gelezen of geeft hij de gebleken feiten bewust onjuist weer. Beide past een serieuze onderzoeker niet. Het is schadelijk voor de reputatie van zowel SEO als deze onderzoeker. Om die schade te herstellen zou SEO zijn uitspraak publiekelijk moeten herroepen en de redactie van deze website daarvan op de hoogte stellen. Met excuses aan de mensen die aan het onderzoek van Motivaction hebben meegewerkt.
Hans Buurma, WTL


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit Uitgeest

Kwalijke praktijk op het Ministerie van I&W

Het is verstandig hier op te wijzen want al decennia lang laten bewindspersonen zich adviseren via door het Ministerie zelf opgetuigde externe adviesbureau;s.

Ook de rol van universiteiten hierbij zou eens kritisch doorgelicht moeten worden,

Geplaatst door M. uit Heemskerk

Dit laat duidelijk zien dat we door onze eigen overheid worden belazerd met valse informatie. Wat in Rusland en Turkyen gebeurd met manupilatie van het volk, dat gebeurd hier dus overduidelijk ook om de luchtvaart in een goed daglicht te zetten.

Uiteindelijk komt de waarheid wel naar boven, maar het kan langduren. We moeten doorzetten.

Geplaatst door jan Griese uit Amstelveen

Beste Hans , Leest deze Roger Lieshout deze site dan ? Er moeteen brief naar SEO denk ik
gr JanGriese