Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol toch weer rupsje-nooit-genoeg

 |
 Geplaatst door: Egelhuis 
 |
 Bekeken: 1867 
|
 Gooi- en Eemlander 
Schiphol toch weer rupsje-nooit-genoeg Download het gehele artikel 'Schiphol toch weer rupsje-nooit-genoeg'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Egelhuis

Verrassend artikel van deze journalist.

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Er is alvast een weg neergelegd......... een statement makende naar de buitenwereld.
Daarmee claim je de grond, als dat al niet van de claimende partij is.
De Schiphol-group is als de dood dat het grondgebied in de directe nabijheid van de luchthaven in andere handen zou kunnen komen.

Schiphol is bezig een duivel te worden voor zijn omgeving.
Duurzaamheid en leefbaarheid zijn zaken waar de Schiphol-group heel andere opvattingen over heeft: duurzaamheid = vooral goed voor je zelf zorgen en leefbaarheid = veel geld binnen halen, zodat je op grote voet kunt leven.
Dus inderdaad: rupsje nooit genoeg.

Wat mij betreft is dit een 100% asociale instelling zoals er vrijwel geen andere in Nederland bv. te vinden is.

Geplaatst door anoniem

Schiphol is al 2 luchthavens.
2x zoveel banen als heathrow.
Ja het mag wat kosten.

Geplaatst door melk-weg-stelsels uit castricum

Jammer dat in het artikel toch zo snel duidelijk wordt dat het menselijk soort zo met zichzelf bezig is en van het heden uit gaat, zie het het krantenartikel. Het is van essentieel belang, de geschiedenis van vanaf 1970 er bij te halen, anders is dit bedrijf buitengemeen moeilijk te plaatsen in de huidige tijd. Het is een bedrijf wat metaforisch lijkt op een bijna uit elkaar knallende bom, gesteund door een Ministerie wat net zoals het Ministerie van Veiligheid ( verrotting ) etc zwart ziet van de belangenverstrengelingen en net op het scherpst van de snede of er net overheen gaat omdat er veel is besloten in de ondergrondse hersenspinsels van veelal heren. Deze organisaties vergelijkt men met Hades, dood, ziekte en verderf. De waanideeën van dit groepje mensen, lezen en horen we elke dag, die zodanig absurd zijn, eigenlijk meer pathologisch door het adagium van groot, groter, grootst. De organisatie wordt gedragen door door en door slechte mensen, gesteund door een Ministerie ( kan er geen enquete komen ? ) welk geen grenzen kent, iedereen flost maar door elkaar heen, minachting voor de inwoners, minachting voor natuur- milieu en dieren.
Alles aangevoerd door een Minister, die alleen maar voor het bedrijfsleven kiest. Hoe legt deze vrouw later aan haar kinderen uit dat kinderen en elke andere leeftijdscategorie fijnstof binnen slikt en er aan dood kunnen gaan. Hoe Schiphol leugens vertelt en zo wie zo heel weinig aan het BNP bijdraagt. We gaan niet verder in op de bedrijfsorganisatie van Schiphol en de KLM, want deze bedrijven zijn zo langzamerhand aan het stikken in hun zwarte leugens maar vooral in hun grootheidswaan. Zie de tekeningen van Georg Grosz, lees Hannah Ahrendt over de bureaucratie, lees vooral Trouw waar gelukkig nog aandacht is voor het vermoorden van ganzen
wat niet hoeft, door bv grond om dit bedrijventerrein voedselarm te maken. Deze bedrijven varen hun eigen dwangmatige stoornissen- koers. Inderdaad Anoniem de wind is veel meer Noordelijk, een cadeautje ws van het AL/ Heelal etc. Over 2 dagen is het weer Westen wind en dan kunnen de heren zich in de handen wrijven, welke handen ? eigenlijk en de bewoners om de minuut het gezang van alle stille vliegtuigen aanhoren. Zo goed bezig, wat Die goed bezig.

Geplaatst door Anoniem

Dat mensen zich storen aan andere mensen die, op een daarvoor bestemde website die vrijwel niemand leest, hun ongenoegen uiten. Dat is voor mij nu onbegrijpelijk.

Geplaatst door anoniem

De media staan degelijks vol met de onzin die de Schiphol lobby ze voorschotelt.
Maar als de bewoners een keer klagen,niet op de twitter van klm of Schiphol, niet met een spandoek bij Schiphol,maar op een website die daarvoor bedoelt lijkt te zijn, dan gaat dat toch echt te ver.