Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol moet op politieke agenda (Castricum)

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1166 
|
 noordhollandsdagblad.nl 
hvs_castricum_DSC_2563.jpg

CASTRICUM - De lokale Castricumse partij De VrijeLijst (DVL) wil dat alternatieven voor de verdere groei van Schiphol een vaste plek op de politieke agenda krijgen. DVL-raadslid Ron de Haan gaat op woensdag 19 oktober op bezoek bij een onafhankelijke lobbygroep die hiervoor bijeenkomt in Hoofddorp.

De Haan is bezorgd over het uitblijven van een datum waaraan de luchthaven kan worden gehouden om geluidhinder, vooral gedurende de nacht, te beperken. De onafhankelijke pressiegroep is een initiatief van de Vereniging Gezamenlijke Platforms.

Deze wil bewoners en organisaties die géén lid zijn betrekken bij de lobby in de richting van Den Haag.

Inwoners die het Castricumse gemeenteraadslid willen vergezellen kunnen dit laten weten op het mailadres rondehaan@devrijelijst.nl

Bekijk bericht op "noordhollandsdagblad.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Erwin von der Meer uit Castricum

De VGP (Vereniging Gezamelijke Platforms) en DVL raaslid Ron de Haan willen zich actief inzetten voor de belangen van de omwonenden van Schiphol.
Wellicht doe ik mensen nu tekort, maar waar blijven de activiteiten van het bestuur van PVRC (Platform Vlieghinder Regio Castricum) met ca. 600 betalende leden? Merkwaardig dat het bestuur van dit Platvorm, waarvan deze site is, zich niet meer publiekelijk laat horen.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Mee Eens !