Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol kan uitbreiden naar 80 miljoen passagiers

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 2115 
|
 Parool 
Schiphol kan uitbreiden naar 80 miljoen passagiers Download het gehele artikel 'Schiphol kan uitbreiden naar 80 miljoen passagiers'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Wat een investeringen op een plek waar het nu al niet past. Wat een risico. Temeer omdat de concurrentie uit Turkije en de Golfstaten ook niet stilzitten, sterker nog, veel beter presteren, op het scharnierpunt van de aarde zitten en erg slim zijn en inventiever opereren.
Ik neem aan dat deze groei, voor een deel grotere toestellen, ook een groei in aantallen toestellen zal plaatsvinden. Nu zit alles al vol. Vol = vol. Hoeveel landingsbanen komen er nog bij. En hoe zit het met de overloop naar Lelystad en Eindhoven?
Weer de hele infrastructuur naar en rond Schiphol op de schop wie gaat dit betalen ? De belastingbetaler. U en ik? En wie gaat de hele verbouwing van Schiphol betalen? De belastingbetaler, U en ik ?
En dan heb ik het nog niet eens over de toename van de ultra fijnstof en al die andere troep die uit die motoren komt. Schonere motoren, aan me hoela (lees hierhttp://www.vlieghinder.nl/nieuws/artikel/nhtv-ontkracht-technologiemythes-in-de-luchtvaart).
En het gaat maar door. Is er nu niemand in Den Haag die zijn gezonde verstand (?) gebruikt?

Geplaatst door de Vries

Uh nee, in politiek Den Haag is sowieso niemand te vinden met gezond verstand. Zeker niet als het gaat om de luchtvaart. De omwonenden zijn bijzaak. In andere artikelen over de uitbreiding staat notabene dat e.e.a. in overleg met de omwonenden is besloten?!?

De volgende stap zal zeker een extra startbaan zijn. Zeker als er straks geen interesse is voor Lelystad.

Het is mij een raadsel wat er in de ORS gebeurt en wordt afgesproken. Hoe gaan dat soort gesprekken, is er enige inbreng mogelijk, of kan je alleen maar ja-knikken?


Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Het meest storende in de soap Schiphol, vind ik dat de gemeente Amsterdam als aandeelhouder, klaagt als er een paar vliegtuigen over het centrum heen vliegen, het juist van de toeristen moet hebben.
En denken ze in de gemeente van Amsterdam nu echt dat al die toeristen zijn aan komen lopen?
Ze zijn blijkbaar net zo naïef als de politici in Den Haag.
Kilo´s boter op hun schedel.

Nee, liever dumpt de hoofdstad alle shit die de herriebakken genereren, over de omliggende dorpen!
Maar wel de inkomsten uit de soap Schiphol binnen graaien.

De gemeente Amsterdam is net zo ziek als Den Haag.