Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Schiphol, Charles de Gaulle en Disney nu verbonden per trein

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 235 
|
 luchtvaartnieuws.nl - 31-03-2019 
ICE_001.JPG

SCHIPHOL - Vanaf zondag (31 maart) kunnen passagiers die willen reizen tussen de luchthavens Schiphol en Charles de Gaulle, als alternatief voor een vlucht gebruikmaken van een rechtstreekse treinverbinding met de Thalys.

De trein heeft als startpunt Amsterdam en als eindpunt Marne-la-Vallée bij Disneyland Parijs. De stations van de genoemde luchthavens liggen op de route.

Twee ritten per dag
Vanaf zondag vinden er twee ritten per dag plaats op deze route. Isabelle Willemsens, Country Director Benelux Walt Disney Parks & Resorts, meldt in een reactie op de nieuwe route: “Het is voor Disneyland Parijs een grote aanwinst dat we Thalys aan de ingang van onze parken kunnen verwelkomen. Dankzij de nieuwe directe verbinding vanuit Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen komen we steeds dichter bij onze internationale klanten te staan.”

Treintickets zijn te boeken vanaf €35 in de categorie Standard, €62 in Comfort en €89 in de categorie Premium. Tot 12 jaar: €15 in Standard, €30 in Premium. De reistijd naar Charles de Gaulle is 3uur18 vanuit Amsterdam, 2uur35 vanuit Rotterdam. De reis naar Marne-la-Vallée duurt 3uur40 vanuit Amsterdam en 2uur55 vanuit Rotterdam.

De dienstregeling is te zien op het originele artikel, via onderstaande link.


Bekijk bericht op "luchtvaartnieuws.nl - 31-03-2019"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door jan Griese

He He, Dat is eindelijk dan ! In nb 1995 werd e.e.a al HARD beloofd (Oud Min Jorritsma
Anno heden April 2019 ja 24 jaar later ! is er dan het begin ! Nu naar Berlijn , en Rome bijvoorbeeld
En de prijzen per trein vallen mij zeer mee !