Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ryanair gaat voor 2,5 miljoen passagiers op Eindhoven Airport in 2017

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1421 
|
 www.dichtbij.nl/eindhoven 
me_vliegtuig_vliegveld_IMG_0717.jpg

Door Arno de Natris, Dichtbijredacteur

EINDHOVEN - 36 routes en meer dan 150 vluchten per jaar. Ryanair houdt van Eindhoven Airport en heeft aangekondigd in 2017 veel meer van en naar Eindhoven te vliegen. De frequentie wordt verhoogd en er komt een nieuwe bestemming bij: Bologna.

Eindhoven is veruit het belangrijkste vliegveld voor de prijsvechter. De Ieren verwachten 2,5 miljoen passagiers te verwerken in 040. Om dat te bereiken komt er dus een nieuwe bestemming (je kon met Transavia ook al naar Bologna) en kun je veel vaker naar andere bestemmingen. Zo kun je straks drie keer weerk naar Alghero, dagelijks naar Alicante, Malaga en Faro, vier keer per week naar Krakau en Madrid.

Ryanair kondigt aan dat de prijzen van de vluchten heel laag gaan zijn "omdat de lage brandsrofprijzen doorberekend worden." De extra vluchten zouden zelfs voor 1.900 extra banen zorgen in ondersteunende functies.

Bekijk bericht op "www.dichtbij.nl/eindhoven"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Michiel uit Voorschoten

Dat betekent het einde van de rust in de Kempen. Dit prachtige groene gebied op de grens van Nederland en België is zeer in trek bij recreanten, toeristen en gepensioneerden. Een tijd geleden hebben wij er nog een week vakantie gehad vlakbij Hapert en konden de ganze dag genieten van zeer laag opstijgende en dalende jankers van O'Leary's. Jammer!