Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Ryanair eerste airline in top-10 Europese vervuilers

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 338 
|
 Up in the sky 
tb_Vueling.com_EC-M8E.jpg

Ryanair is de eerste luchtvaartmaatschappij die in de top 10 van de grootste Europese vervuilers staat als het aankomt op CO2-uitstoot, zo blijkt uit een onderzoek van Transport & Environment van de Europese Unie

Top 10


Ryanair is de eerste luchtvaartmaatschappij die zich bij de top-10 grootste vervuilende bedrijven in Europa schaart. De Ierse prijsvechter stootte vorig jaar 9,9 megaton CO2 uit en komt daarmee op de 9e plaats te staan. Het is ook de eerst keer dat een bedrijf dat niet in de kolen-industrie zit zich in de top-10 laat zien. De negen andere bedrijven in de top 10 zijn energiecentrales waarvan er zeven in Duitsland. Op nummer 1 staat de Belchatow-centrale in Polen.

Lees verder op Upinthesky.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

En ze zijn er waarschijnlijk nog trots op ook.
Ze (Ryanair) zijn de eerste........... dat ego speelt zo overdreven in de luchtvaartsector.
De grootste in aantallen passagiers, de grootste vervuilers............ Echt iets om trots op te zijn.
Als er een prijs bestond voor de grootste idioten, zouden de meeste prijzen door de luchtvaartsector en de kolen-industrie worden gewonnen.

Geplaatst door jan Griese

Mooi dat dit allemaal bekend wordt . De Ontwikkeling ten goede gaat langzaam (Te langzaam ) Maar VOLHOUDEN ALLEMAAL .. Eens zullen de mensen toch wel lessen leren...?

Geplaatst door Marc

Het is ze eindelijk gelukt! Als Low-budget maatschappij in de top 10, naast kolencentrales en hoogovens. Wat een prestatie!!!! Dit smaakt naar meer! Laat vliegveld Lelystad maar komen....zucht....