Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Reactie Greenpeace Vliegveld Lelystad

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 297 
|
 dalfsennet.nl - 29-08-2023 
HvS_2e_Kamer_(3).JPG

Hierbij een reactie van Greenpeace op het bericht: Lelystad Airport wil open met alternatief voor omstreden vliegroute . Maarten de Zeeuw, luchtvaartexpert bij Greenpeace Nederland: “Welke vliegroutes Lelystad Airport ook zou kiezen, ze zorgen allemaal voor overlast, natuur- en klimaatschade. We zitten in een klimaatcrisis en het openen van een nieuw vliegveld zou schaamteloos zijn.

De Tweede Kamer moet dit controversieel verklaren. Of beter nog: direct een streep zetten door dit extra vliegveld. Want we zijn overtuigd dat het vliegveld niet open kan. Stop deze flop, want op het vliegveld zitten mensen duimen te draaien, van brandweer tot luchtverkeersleiding. Het enige wat daar de deur uit vliegt is belastinggeld.

Bekijk bericht op "dalfsennet.nl - 29-08-2023"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ed uit Oegstgeest

Het opdoeken van Lelystad Airport lijkt me een mooie uitdaging voor Flopke Hoekstra. Die heeft brede ervaring met het afschijven op eerdere investeringen en het verkwisten van gemeenschapsgeld zonder daarvoor ooit verantwoording te hoeven afleggen. En dan via de achterdeur naar huis.