Platform Vlieghinder Kennemerland
 

PvdA Teylingen: zorgen over onderzoek Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 922 
|
 leidschdagblad.nl 
HvS_Schiphol-auto.JPG

Door Sjaak Smakman

TEYLINGEN - De PvdA in Teylingen maakt zich zorgen dat de inwoners van de gemeente in de toekomst nog veel meer dan nu te maken krijgen met overlast van het vliegverkeer.

PvdA’er Paul Witteman trekt met schriftelijke vragen aan de bel na berichtgeving in deze krant over het onderzoek dat Schiphol heeft laten uitvoeren naar een ander gebruik van het banenstelsel en de aanleg van een tweede Kaagbaan. Voor onder meer Teylingen, Katwijk en Oegstgeest zou dat veel meer overlast gaan betekenen.

Witteman wil van het college weten of het op een of andere manier is betrokken bij het onderzoek en of het bereid is om de zorgen over de mogelijke plannen over te brengen aan de luchthaven. Vorig jaar stuurde de gemeenteraad al een brief richting Den Haag over de plannen voor verdere groei van Schiphol. Er moet niet meer, maar minder worden gevlogen om de overlast te beperken, aldus de brief.

Bekijk bericht op "leidschdagblad.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ed uit Oegstgeest

1 Maart 2019 in aanloop naar de provincial staten verkiezingen:

"De afgelopen jaren is er te weinig aandacht geweest voor de hinder die inwoners van de provincie Zuid-Holland ondervinden van Schiphol. Dat is de conclusie van een verkiezingsdebat over dat thema in Oegstgeest. Bijna alle partijen spraken zich afgelopen dinsdag uit tegen verdere groei van Schiphol en voor een prominentere rol van de provincie Zuid-Holland in het debat."

Nooit meer wat van gehoord!

Geplaatst door Baard uit Heiloo

Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven !