Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

PvdA-avond over Schiphol met staatssecretaris Mansveld

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1057 
|
 noordholland.pvda.nl 
gh_aktie_DSCN2559.JPGDoor Tjeerd Talsma

Op donderdag 29 januari organiseert de PvdA Noord-Holland een avond over Schiphol, waarbij staatssecretaris Wilma Mansveld en gedeputeerde Tjeerd Talsma aanwezig zullen zijn. De avond zal in het teken staan van recente ontwikkelingen en de toekomstige uitdagingen op het gebied van werken en wonen rond Schiphol.

Voor de PvdA Noord-Holland is de regionale ontwikkeling van Schiphol een belangrijk thema geweest de afgelopen jaren. Hierbij heeft de PvdA zich altijd sterk gemaakt voor een goede balans tussen enerzijds de belangen van omwonenden, en anderzijds het belang van een groeiende regionale economie en voldoende werkgelegenheid. PvdA-gedeputeerde Tjeerd Talsma: “De Alders-akkoorden zijn daarbij van vitaal belang. Met die afspraken worden de belangen van omwonenden bewaakt, zodat Schiphol op een voor iedereen acceptabele manier kan groeien. Daar wordt wat de PvdA betreft niet aan getornd.”

De avond begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en vindt plaats in de nieuwe aula van het Noord-Hollandse provinciehuis op de Dreef 3 te Haarlem. Meer informatie over het programma volgt binnenkort op onze website, http://noordholland.pvda.nl. Aanmelden voor de avond is verplicht en kan door te mailen naar bruini@noord-holland.nl onder vermelding van ‘Aanmelding Schipholdebat 29/1’.

Voor de website lees hier meer...

Bekijk bericht op "noordholland.pvda.nl"

Reacties op dit bericht