Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Protest Extinction Rebellion op Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1679 
|
 schipholwatch.nl - 31-08-2019 
tb_aktie_IMG_1657.JPG

Op zaterdag 7 september aanstaande organiseren de milieubeschermers van Extinction Rebellion (XR) een grote demonstratie op Schiphol tegen uitbreiding van de luchtvaart.

Iedereen die vreedzaam wil meedoen aan deze legale en bij de Gemeente Haarlemmermeer aangemelde protestactie is van harte welkom. De actie wordt zo uitgevoerd dat geen dreiging van de demonstratie uitgaat richting beveiligers of reizigers.

Positief
Het doel van de demonstratie is om op positieve wijze aandacht te vragen voor de standpunten van XR, zoals het inperken van het gebruik van fossiele brandstoffen en de noodzaak tot krimp van de luchtvaart.

Tijdens de demonstratie zal een speech worden gegeven en na afloop wordt er gezamenlijk gezongen om het leven te vieren.

Deelnemers verzamelen zich op die zaterdag vanaf 11:15 uur op het plein voor de luchthaven, rechts naast LaPlace. Na een briefing start de actie om 12:00 uur.

Om problemen met de beveiliging te voorkomen wordt demonstranten verzocht borden niet op een stok te monteren, maar bij voorbeeld opgerold mee te brengen in een tas of koffer, zodat deze bij de start van de actie tevoorschijn kunnen worden gehaald.

Bekijk bericht op "schipholwatch.nl - 31-08-2019"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wobbe uit Amsterdam