Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Polderbaan Schiphol dicht door onderhoud

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1364 
|
 rtva.nl 
hvs_logo_schiphol_9-4-2017_13-51-27.jpg

De Polderbaan van Schiphol is van 28 augustus 06.00 uur tot naar verwachting 3 september dicht wegens onderhoud. Dit betekent dat er deze periode voor Amstelveen (de Buitenveldertbaan) meer overlast kan zijn. Het gaat deze keer om zogenoemd ‘regulier onderhoud’.

De Polderbaan was vorige maand ook al een week dicht. Het ging hierbij om het jaarlijkse onderhoud, waarbij de baan wordt geveegd en de verlichting wordt gecontroleerd.

Bekijk bericht op "rtva.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Tja.... dan hoop je dat het eindelijk eens een keer een tijdje stil is..............
Vergeet het maar.
Evengoed bijna de hele dag herrie door laag overvliegende toestellen.
Want ook de toestellen richting Zwanenburgbaan weten Uitgeest te vinden.

Het is de tijd om Schiphol te halveren, weg met die kapitalistische inslag van de Schipholgroup!
Hier is de hebberigheid de bovenliggende factor.
Denk maar aan Josje Nijhuis zijn bonnusje.........

Kijk eens op Youtube naar Robert Reich.
U zult dan zien dat al die hebberigheid slechts een kleine groep mensen ten dienst is.
De rest heeft enkel de nadelige effecten op zijn bord.

Geplaatst door Michiel uit Voorschoten

Nog even geduld VOS en andere bezorgden rond Schiphol.
Schiphol is naast het (centrale) bankensysteem, multinationals, militair industrieel complex... onderdeel van de diepe catacomben van de macht in de westerse wereld, noem het maar de "verborgen staat". De politiek in Den Haag en Nijhuis zijn maar het topje van de ijsberg.
De groei van Schiphol naar 800.000 vluchten/jaar komt er nooit. Niet omdat de wetgeving in de weg staat, want "verborgen staat" zorgt dat deze verder opgerekt wordt. Niet dat opstandige burgers en hun vertegenwoordigers binnen belangorganisaties ook maar iets in te brengen hebben, "verborgen staat" bespiet hen, hindert hen, ondermijnt de democratie en negeert de wil van het volk.
Maar de grote, onvermijdelijke crash op de financiele markten is in aantocht. Naast de wereldwijde politieke chaos en dreiging van conflicten. Het lijkt een doemscenario, maar het is een van tijd tot tijd optredende intensieve sanering van de samenleving en overgang naar een duurzamer systeem. Niemand weet precies hoe het gaat verlopen, maar het zal aardig heftig worden. "Verborgen staat" en haar vazallen boven de grond worden ontmaskerd en uiteindelijk geneutraliseerd. Heb geduld en bereid u maar voor.

Geplaatst door Groene hart bewoner uit Groene hart

Schiphol kan inderdaad makkelijk krimpen door minder overstappers toe te laten. Overstappers veroorzaken nu meer dan 50% van de vluchten. Dat zal effect hebben op het netwerk, maar het loopt nu volledig uit de klauwen. Steeds meer herrie rond Schiphol, idem Groene Hart en in de toekomst ook elders in Nederland. De overheid moet dit gaan inperken aangezien de luchtvaart unfair concurreert met andere middelen van vervoer (vanwege belastingvrijstellingen op tickets en kerosine). Daarnaast moet de luchtvaart ook een bijdrage gaan leveren aan de CO2 vermindering. Dit is een taak van allen, dus ook de luchtvaart, geen uitzonderingen meer.

We kunnen dit echt wel keren. Maar dit gaat niet vanzelf. Kijk maar naar Groningen (vermindering gasproductie). Het kan echt!

Iedereen heeft de mogelijkheid en vrijheid om zelf de lokale en landelijke politiek (kamerleden) te benaderen. Doe wat!

Een goed begin: ga petities ondertekenen op petities,nl en zoek contact met politici.

Zelf heb ik lokaal contact gezocht met mijn partij. Mijn gemeente doet inmiddels mee met https://ikstemvoorstilte.nl.

Aan het werk allemaal!

Geplaatst door Thijs uit Heiloo

ok, hij is weer open.....pfffffff.....
waarom moeten ze eigenlijk zo nodig zo laag over Heiloo heen? 600 meter is toch helemaal niet nodig, als ze nog ruim 30 km moeten vliegen.