Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Pieter van Geel’s ‘Airport’ verkenningen bij voorbaat gedoemd om te vergelen..?!

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 596 
|
 nnovationorigins.com 
hv_overig_1502.jpeg

COLUMN van Pieter Hendrikse

Volgens minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat moet er ruimte komen voor nieuwe vakantievluchten. Dat zei ze onlangs in de Volkskrant.
Schiphol raakt te vol, dus op de flanken modderen we fijn verder moet ze gedacht hebben.
Ze liet zich wijselijk niet uit over de vraag wáár dan al die flierefluitende welvaartsgenieters hun landingsrechten, én natuurlijk óók duurzaamheidsplichten, geacht worden te effectueren.

Je hoeft geen luchtvaartanalyticus te zijn om te zien waar de beweging er al lekker in zit. Bij Eindhoven Airport wemelt ‘t van de rolkoffertrekkers, rugzakdragers en andersoortig recreatief ogend reizigersvolk.
Het beeld van zakelijk vliegverkeer, ‘…voor de regio relevant…’ is ongetwijfeld gedateerd. Maar veel liefhebbers van aktetassen, laptopkoffers en overigens ‘snelle pakken’-dragers kun je niet ontwaren in de hal van de luchthaven.

Eindhoven Airport: dé poort naar vertier en recreatie. Stedentrips en zonvakanties, dáárom is het hier te doen.


Daar zullen ze in Wintelre en Blixembosch blij mee zijn, maar niet heus. Dag in dag uit overlast van stijgers en dalers. En al jarenlang in ’n opgaande lijn.

Hoezeer verkenner Pieter van Geel...........

Lees verder via onderstaande link naar het volledige artikel.

Bekijk bericht op "nnovationorigins.com"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Elodie uit Wintelre

Code geel! Het is inmiddels duidelijk genoeg hoe de omwonenden bij Schiphol al meer dan 10 jaar bij hun neus worden genomen. Dat de omwonenden bij Eindhoven Airport niet wakker worden kan ik niet begrijpen. Zijn ze zo goedgelovig of is van Geel zo slim! Omwonenden van EA kijk hoe het bij Schiphol gaat, dat is wat jullie te wachten staat.