Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Pas op de plaats voor Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 394 
|
 telegraaf.nl 
HvS_Logo-rijksoverheid-instrastructuur-en-Waterstaat.png

Rubriek "Wat u zegt".

Minister van Nieuwenhuizen heeft onlangs gezegd dat Schiphol de uitbreiding van 500.000 naar 540.000 vluchten moet verdienen. Na de kofferproblemen, beveiligingsellende, verbouwingsperikelen en brandstofnarigheid lijkt mij duidelijk dat Schiphol eerst eens fors orde op zaken moet stellen. Dit gebeurt dus namelijk al bij het huidige aantal vluchten. Of zou de minister toch ergens nog een klein lichtpuntje zien, waardoor de economisch gezien lucratieve uitbreiding toch kan doorgaan.

Jan Pronk, Beverwijk

Bekijk bericht op "telegraaf.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Marc uit Almere

Groeiiii????
In Hongkong wordt er op de luchthaven vreedzaam gedemonstreerd. Gevolg: honderden vluchten worden geschrapt! Zonder geweld kan er dus veel worden bereikt. En zonder twijfel krijgen wij de vertrekhallen van Schiphol met gemak vol. Maar wanneer gaat dit gebeuren? Hoe lang tolereren wij nog het huidige beleid van de politiek en KLM? Hoe lang accepteren wij nog de onbeschofte wijze waarmee de normale nederlander (volgens Cora aktievoerders) door de luchtvaart word geterroriseerd en onze leefomgeving wordt vernietigd? Welk ander bedrijf heeft zo’n grote impact op mens en milieu? Ik vraag mij werkelijk dagelijks af hoe dit zal eindigen.... #demonstraties #faillissementen #krimp #schrikbarendeuitkomstenonderzoekRIVM #toenemendbesefklimaateffect #toenemendepopulariteitvantreinreizen #massalevliegschaamte

Geplaatst door M. uit Heemskerk uit Heemskerk

@Marc, De Koninklijke Marechaussee (slaven van de luchtvaart) zijn zeer agressief. Ze geven onschuldige mensen een nekklem als je vreedzaam demonstreert.
Elders zie je op video hoe mensen van Partij van de Dieren die opkomen voor hun rechten worden weggestuurd door de Koninklijke Marechaussee als ze staan te flyeren.
De Koninklijke Marechaussee zijn echt honden.

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Dat klopt, blauw op straat is echt steeds meer een zeldzaamheid maar op Schiphol wemelt het echt van de overbewapende jonge Marechaussee.
Deze gassies vervelen zich de hele dag te pletter en bij minste of geringste spring men er met 50 man bovenop, eindelijk actie in de tent...

Geplaatst door Klaar uit Oegstgeest

Schiphol is al lang over de 540.000 vliegbewegingen.
Ze rekent doodleuk duizenden vluchten niet mee.

zie artikel op http://www.schipholwatch.nl