Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Overlast door Nachtvluchten -  Schiphol overtreedt regels in de nacht

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1354 
|
 NHD 
Overlast door Nachtvluchten -  Schiphol overtreedt regels in de nacht Download het gehele artikel 'Overlast door Nachtvluchten -  Schiphol overtreedt regels in de nacht'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Thijs uit Heiloo

Misschien is dit ook meteen het moment om de dagvluchten-overlast in Heiloo aan te kaarten. Vliegtuigen maken hier een bocht op 600 meter hoogte wat letterlijk gesprekken doet onderbreken.
Schiphol houdt vol dat we in Heiloo buiten de 20KE zone vallen, maar de herrie is inmiddels ondragelijk.

Geplaatst door Annoniem uit Sassenheim

Ook wat de kaagbaan betreft is het afgelopen jaar de overlast enorm toegenomen, overdag en snachts lijkt wel of dit 24u per dag doorgaat, hierdoor slaaptekort, stress en ga zo maar door en denk dat dit straks met het nieuwe kabinet alleen maar toe zal nemen, we krijgen nu even rust gezien het onderhoud maar ben bang dat daarna de overlast van herrie en vervuiling alleen maar toe zal nemen......en wat word hieraan gedaan......niets en ook helemaal niets...heb er geen vertrouwen meer in....verhuizen is ook geen optie want straks is er in heel nederland geen rust of schone lucht (wat nu overal matig is) te bekenen......zucht!

Geplaatst door anoniem

Beste anoniem, je bent nog een optimistich. Volgens de RUD zijn er in Nederland geen stillen gebieden meer. Het is al vijf over twaalf.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Schande ! Actie !