Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Oproep: doe mee aan acties rond IATA2020 in Amsterdam

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 349 
|
 Schipholwatch 
gh_aktie_12u30.jpg

Van 21 tot en met 23 juni 2020 houdt vliegkoepel IATA haar jaarlijkse conferentie in Amsterdam. SchipholWatch wil gezamenlijk met andere belangenclubs van omwonenden en milieubeschermers acties organiseren rond dit vliegfestijn.

Wil jij als individu of als vertegenwoordiger van een belangenvereniging van bij voorbeeld omwonenden of natuurbeschermers meedenken over ludieke of minder ludieke acties, laat het ons dan even weten via ons e-mail adres.

Online werkplek


Als er voldoende belangstelling bestaat, openen we een online plek waarin de deelnemers kunnen samenwerken. Ideeën kunnen spuien en bediscussiëren, voorbereidingen treffen en informatie uitwisselen.

Met de online werkplek willen we de samenwerking stimuleren en tegelijkertijd de noodzaak voor veelvuldig overleg wegnemen zodat deelnemers niet onnodig hoeven te reizen.

Wereldwijde media-aandacht


In eerste instantie denken we aan het formuleren van een thema voor de acties, het bedenken van middelen en het plannen van de uitvoering.

Het ultieme doel is om aandacht te vragen in wereldwijde media voor de waanzin van de immer groeiende luchtvaartindustrie, de overlast en milieuschade die deze aanricht en te pleiten voor beperkingen op het vliegverkeer.

Bekijk bericht op "Schipholwatch"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door M uit Heemskerk

Weet iemand het adres van deze bijeenkomst?

Geplaatst door Wim

RAI congrescentrum.