Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ontevreden luchtverkeersleiders vertragen vliegveld Lelystad

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1121 
|
 FD 
tb_verkeerstoren_schiphol_.jpg

Onvrede over een dreigende salariskorting is de reden dat Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) afgelopen najaar niet op tijd was met de uitwerking van nieuwe vliegroutes voor luchthaven Lelystad. Omdat het kabinet de nieuwe balkenendenorm wilden opleggen aan de luchtverkeersleiders ontbrak de motivatie om aan de uitwerking te werken.

Bekijk bericht op "FD"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Annoniem uit Heiloo

En al die gehinderden die er alleen maar langer overlast van ondervinden dan? Hebben ze bij de LVNL dan geen enkel moraal gevoel? Wat een stelletje egocentrische klootzakken zijn dat zeg!

Ga lekker wat anders doen, als je alleen maar met je eigen belangen bezig bent dan behoor je niet thuis op een functie waar je de controle hebt over de leefbaarheid van miljoenen mensen.

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Opzeggen mag gewoon en werkweigering is reden voor ontslag dus ik snap dit niet helemaal.
Volgens mij zit er een tactiek achter in de vorm van 'wij kunnen er ook niks aan doen....helaas daarom nog wat extra vluchten voor schiphol...'

Geplaatst door anoniem

serieus dit?

Dat is toch niet te geloven lol,

Geplaatst door anoniem

nu ja,staken Mogen ze waarschijnlijk niet. net zomin als het klm personeel en ander personeel op schiphol

Geplaatst door anoniem

Ik vermoed dat de werkelijke rede van de vertraging niet eens ontevreden verkeersleiders zijn. E
Als het hoofd lucht verkeersleiding de opdracht geeft dan zal men die echt wel uitvoeren en zo niet dan zouden er maatregelen genomen worden. Het lijkt er sterk op dat men van hoger hand bewust probeert om lelystad te vertragen, Helaas is er geen onderzoeks journalistiek in Nederland dus men komt hier gewoon mee weg.

ongelooflijk dit.