Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Olthof doet Schiphol… (maar hoe dan?)

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 148 
|
 deorkaan.nl - 21-09-2022 
countryside-384624_1280.jpg

Jeroen Olthof, PvdA-gedeputeerde in Noord-Holland en oud-wethouder van Zaanstad komt op woensdag 28 september naar Wormer om te praten over een “vernieuwend Rood en duurzaam Industriebeleid voor Noord- Holland” – als toelichting wordt vermeld dat het onder meer over Schiphol en Tata Steel gaat.

En dat laatste is interessant: wat wil de PvdA dan met Schiphol en Tata Steel en wat denken ze in Noord-Holland voor elkaar te krijgen?

Behalve Olthof krijgen we ook optredens van Mei Li Vos, PvdA- fractievoorzitter Eerste Kamer, met een reactie op de Miljoenen Nota en een vooruitblik op Provinciale Statenverkiezingen, en van Steven de Waal (PvdA kandidaat voorzitterschap Eerste Kamer) over hoe burgers betrekt bij beleid, “zoals bij herindeling, ook in de Zaanstreek”. En dat is natuurlijk ook belangrijk met het oog op de toekomst van Wormerland.

Als bonus komt schrijfster Mensje van Keulen (Constantijn Huygensprijs in 2014 en J.M.A. Biesheuvelprijs in 2021) naar de Stoomhal. Na afloop signeert ze de boeken die Boekhandel Stumpel te koop aanbiedt.

Ook Kees-Jan Kindt, fractievoorzitter PvdA Wormerland, staat op het podium, over ‘De Westertil moet open’. Wat dat betekent hebben we gevraagd.

De bijeenkomst van Rood aan de Zaan begint om 20.00 uur in de Stoomhal in Wormer. De toegang is gratis.

Bekijk bericht op "deorkaan.nl - 21-09-2022"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door B. van Marlen uit Uitgeest

Inderdaad: hoe dan??? Ik ben heel benieuwd waar de PvdA mee komt. In het verleden hebben ze onze omgeving zwaar vernaggelt (Netelenbos en Kok met Polderbaan), Alders met zijn vliegen volgens afspraak en NNHS. Resultaat: steeds meer herrie over de Polderbaan! Ik verwacht dus veel nietszeggend mooie woorden, maar totaal geen steekhoudende daden!