Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Moet Schiphol verder kunnen groeien?

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 1113 
|
 NRC 
Moet Schiphol verder kunnen groeien? Download het gehele artikel 'Moet Schiphol verder kunnen groeien?'
Bekijk bericht op "NRC"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Bob uit Uitgeest

Ik mis in dit overzicht de klimaateffecten van luchtvaart, wat het draagvlak voor het hele klimaatbeleid aantast.

Ook dat de WHO een grens van 45 dB(A) aanbeveelt om gezondheidsschade te voorkomen en dat er veel meer dan 200000 mensen in een gebied met meer Lden dan deze grens wonen.

Het 'criminele' (niet volgens de luchtvaartwet, want zo sluw zijn ze wel, maar wel in werkelijkheid met 200000 enrstig gehinderden) groeien MOET stoppen!!

Laat Pieter Elbers maar eens ondergaan wat wij dagelijks moeten tolereren!!!!

Geplaatst door anoniem1

Wat een mooie visuele weergave.
Het nut van deze manier van weergeven ontgaat mij overigens volledig. Ook de logica van de verschillende verbindings lijntjes is mij niet duidelijk maar die horen nu eenmaal bij een diagram als deze ook al lijken ze hier geen functie te hebben.
Een bijzonder slecht artikel,het nrc onwaardig,
een random selectie aan opmerkingen die vervolgens visueel word weergegeven zonder dat daar enige noodzaak voor is,of dat het het dilemma ook maar enigszins verduidelijkt.
Vult de pagina wel lekker op.

Geplaatst door anoniem1

De opmerkingen zijn over het algemeen kritisch op uitbreiding Schiphol,dat is positief en van partijdigheid wil ik het nrc dus zeker niet beschuldigen. Het is meer mijn ergenis over de vorm en de diepgang van het artikel. Visueel is heel krachtig hulpmiddel om dingen duidelijk te maken,maar dat geld niet voor dit geval denk ik,het voegt helemaal niks toe hier.

Geplaatst door Bob uit Uitgeest

Dhr. Rutte zegt vandaag dat we 'meer moeten doen om de klimaatverandering tegen te gaan'.

Hij heeft groot gelijk, laat hem dat ook maar doorgeven aan mevr. Cora van Nieuwenhuizen, zodat die LELYSTAD KAN SCHRAPPEN EN DE GROEI OP SCHIPHOL KAN AFMELDEN!

Dan komt er misschien een breder draagvlak voor onpopulaire maatregelen, anders zie ik het somber in.

Geplaatst door anoniem1

Benieuwd naar wat er uit de klimaat top in polen gaat komen. De goede voornemens van parijs moeten nu toch echt concreet gemaakt gaan worden.
Zou de luchtvaart sector het voor elkaar krijgen om wederom vrijstelling te krijgen of het in het uiterste geval bij goede voornemens te laten?

Geplaatst door anoniem1

Men zou de gele hesjes in frankrijk de keuze moeten laten. Benzine duurder of kerosine en daarmee hun vliegvakantie (die ze geen van allen maken) duurder. De keuze is dan snel gemaakt denk ik,

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Inderdaad, een eenheid energie met bijbehorende vervuiling moet gewoon hetzelfde kosten voor wie dan ook.
Nu betaalt de modale burger extreem veel en steeds meer voor een liter benzine of een kuub gas en de grootverbruikers industrie, landbouw, scheepvaart, veeteelt en luchtvaart betalen praktisch niets!

Daarom stem Partij vd Dieren!