Platform Vlieghinder Kennemerland
 

MOB: Schrap per heden 100.000 illegale vliegbewegingen.

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1186 
|
 MOB 
hv_natuur_2901.jpeg

MOB verzoekt het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, kortom het bevoegd gezag, om alle activiteiten zoals die momenteel in strijd met het recht worden verricht door Luchthaven Schiphol per direct te beëindigen en beëindigd te houden. Dit kan op korte termijn alleen door het aantal vliegbewegingen (starts en landingen) op Luchthaven Schiphol terug te brengen tot het aantal zoals dat positief was vergund op de referentiedatum.

Lees hier het handhavingsverzoek.

Bekijk bericht op "MOB"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Schiphol ligt al een tijdje onder vuur.
Schiphol gedraagt zich als een maffia-koning met een status-apart.
Schiphol gaat uiteindelijk aan zijn eigen arrogantie ten onder.

Kwestie van (weinig) tijd.
Geplaatst door S. van Halm uit Hoofddorp

En dan de luchthaven Schiphol die reageerd met "Wij waren er eerder dan de wet". Hopelijk bestaat er eindelijk gerechtigheid.

Geplaatst door Frans uit Wapenveld

Ik hoop echt dat die arrogantie kliek flink wordt aangepakt!

Geplaatst door Marc uit Almere

Laat Schiphol bloeden voor hun wanbeleid. Het zijn moordenaars!!! Ik hoop dat de schuldigen waaronder ook heks Cora ooit zwaar worden gestraft en heel Schiphol flink wordt gesaneerd.

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Ik gun alle vvd, cda, d66, forum en pvv politici en hun stemmers hun vakantie naar turkije, maar laat het dan wel een enkeltje zijn. Kunnen ze daar vast ervaren waar die rechtse dictatuur toe leidt.
Opzouten met dat schorem. Stemmen op 1 van die partijen staat gelijk aan landverraad.

Geplaatst door Bob uit Uitgeest

Tot nu toe zijn de wetten zo ingericht dat Schiphol maximaal kon groeien met steun van de politieke elite. Ik ben benieuwd hoe ze zich hier weer uit zullen lullen. Zeker is dat met groei het stikstofprobleem alleen maar erger zal worden!

Geplaatst door Theo uit Castricum

Vliegen is een van de grootste milieuvervuilers! Onmiddellijk alle tickets minimaal 500% in prijs verhogen zodat daarmee ook gelijk de idiote all-in prijzen naar landen zoals Turkije geboycot worden. Vliegtuigbrandstof niet meer subsidiëren, charterbakken landing- en startrechten in laten leveren.

Schiphol weet al jarenlang de politici een rad voor ogen te draaien met gemanipuleerde cijfers.
De grote smoes dat Schiphol de aanjager is van de Nederlandse economie is pure nonsens.

Het wordt nu echt tijd dat er daadwerkelijk maatregelen worden genomen en de groei definitief een halt toe te roepen. Nog beter : per direct met 100.000 vliegbewegingen verminderen per jaar.


Geplaatst door M. uit Heemskerk uit Heemskerk