Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Minister: Schiphol beschikt niet over natuurvergunning

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 686 
|
 upinthesky.nl - 16-10-2019 
HvS_Logo-rijksoverheid-instrastructuur-en-Waterstaat.png

De luchthaven Schiphol heeft geen natuurbeschermingsvergunning. Dat schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen in antwoord op vragen van Tweede Kamerleden. Zij wilden weten of Schiphol zo’n vergunning heeft na een uitzending van EenVandaag.

Minder vluchten
De vragen van Tweede Kamerleden van GroenLinks, SP en Partij van de Dieren kwamen naar aanleiding van een uitzending van tv-programma EenVandaag.....................

Lees dit artikel verder via onderstaande link.

Bekijk bericht op "upinthesky.nl - 16-10-2019"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Nog geen sancties

Sancties wil Van Nieuwenhuizen nog niet aan de conclusie verbinden. Dat is aan het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) stelt ze. Dit ministerie gaat over de natuurbeschermingswet.

Handige constructies worden er door het ministerie gebruikt en we weten allemaal wel dat het ministerie van landbouw, natuur en voedselkwaliteit de zaken totaal niet op orde heeft.
Ondoorzichtig, zodat er lekker naar elkaar kan worden gekeken en veranderd er niets.
Het is veel makkelijker om de burger een poot uit te draaien, dan een eerlijk beleid te voeren v.w.b. de echt grote vervuilers zoals Schiphol.
Bovendien heeft de Schipholgroep politieke invloed, dus die wordt achter de schermen met fluweel behangen.


Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Ach ja rechtse hobby’s zoals luchtvaart en veeteelt mogen veel subsidie opstrijken en regels handhaven doen we niet aan. De massaal rechtse Nederlander steunt zelfs dit beleid volledig. VVD en CDA zijn de grote en Forum en PVV hijgen in de nek en willen nog meer steun en subsidie voor de grootvervuilers.