Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer vliegtuigen door Lelystad Airport

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 932 
|
 NHD/Editie Kennemerland 
Meer vliegtuigen door Lelystad Airport Download het gehele artikel 'Meer vliegtuigen door Lelystad Airport'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Zowel de politiek (die immers Schiphol in feite geen strobreed in de weg zit) en de Schiphol-group (die in feite een onderdeel van de Staat der Nederlanden is) zijn mijn inziens crimineel bezig.
Besef dat reeds een groot deel van Nederland tot de zwaarst belaste gebieden is gaan behoren van west-Europa v.w.b. vervuiling en herrie en zeker niet te vergeten: het risico van een ramp zoals bijvoorbeeld op de Bijlmer.
Straks zal de kans op een ramp mogelijk nog meer tot de werkelijkheid gaan behoren, indien de luchthaven Lelystad de luchthaven Schiphol gaat ´kruisen´.
Op zo´n klein oppervlak dat Nederland heet, zoveel vliegbewegingen laten plaats vinden, is een poging tot doodslag op haar inwoners.

Deze feiten zijn zeer ingrijpend voor het woongenot dat door dezelfde Staat der Nederlanden, op papier wordt gegarandeerd.
Daar er in de praktijk vrijwel niets van het naleven van artikel 21 van de Nederlandse grondwet terecht komt, is een crimineel feit.
De Staat der Nederlanden heeft zich verplicht om haar inwoners te beschermen tegen vervuiling, herrie en rampen.
De Schiphol-group mag blijkbaar geheel afwijken van dit protocol.
Het is dus een vrijstaat in de Staat der Nederlanden.

Nog meer herrie en vervuiling en de vergrote mogelijkheid tot een ramp van neerstortende vliegtuigen, is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
De bevolking in Nederland lijkt wel murw geslagen.
Het kapitaal (de Staat der Nederlanden / de Schiphol-group) maken er handig misbruik van.
Stop die geldbelustige idioten!


Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

@V.O.S. : Al vaker zijn we het zeer eens. Nu is ook jullie regio al weer een tijd aan de beurt. .. LVNL beloofde en beloofde, maar komt haar beloften niet na. Ik zou daar bij jullie massaal naar die bijeenkomst gaan . Dhr Henk Leenders PvdA nam het weer over van Jack Monasch PvdA .
Benieuwd of hij inmiddels weer is ingewerkt. Sterkte daar de 14e December !

Geplaatst door anoniem

Ja dit is een risico,ook hier voorspelt. Lelystad is niet de ideale oplossing al drong de ors er op aan om zo snel mogelijk te beginnen met het verplaatsen van vluchten.
Sommige mensen hier ergeren zich aan mijn posts,en ik kan dat ook wel begrijopen. Maar ik heb met vrijwel alle voorspellingen gelijk gekregen.