Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Lelystad Airport moet door!

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 845 
|
 Lelystad Airport moet door 
Lelystad Airport moet door! Download het gehele artikel 'Lelystad Airport moet door!'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem1

U richt zich tot de verkeerde persoon.
Het zijn niet de actievoerders die lelystad tegenhouden (al zouden ze dat graag willen) zoveel invloed hebben die niet.
Het is de klm bij monde van de politiek die lelystad nu tegenhoud en vertraagt omdat men niet kan leven met concurentie van ryan air welke zonder de verkeersverdelings maatregel niet te vermijden valt.
Dat is de enige reden voor het uitstellen van het besluit lelystad,het is toch echt heel erg duidelijk.
Als Europa de maatregel had goedgekeurd was lelystad open gegaan. Nu Europa de maatregel heeft afgekeurd en maatschappijen niet geweerd kunnen worden is er ineens uitstel tot er een oplossing gevonden is die wel acceptabel is voor Europa.
Zelfs hier weet de sector (in dit geval de klm) de schuld bij de actievoerders te leggen. Maar als je je er een beetje in verdiept dan zie je dat het de klm is.
Stel voor dat u een vergelijkbare brief naar rutte stuurt en ipv de actievoerders de schuld te geven deze te leggen waar deze in dit gevaal werkelijk ligt,en dat is de klm.
De verkeers maatregel word door de politiek niet gebruikt als excuus voor wat men eigenlijk wil,uitstel lelystad. Men wil helemaal geen uitstel van lelystad,

Dit gaat echt nooit goedkomen met Nederland,het word steeds gekker.
Zou oprecht niet weten of deze briefschrijver nu werkelijk niet weet dat het uitstel door de klm komt of dat men het wel weet maar bewust verkeerd voorsteld.
Nu ja,het heeft ook weinig zin meer om te blijven reageren. Zal wederom proberen mijn mond te houden en hier niks meer te zeggen. Het is echt hopeloos. Alle redelijkheid en gezond verstand zijn verdwenen uit het land. Blijkbaar is een goed vestigings klimaar slecht voor de redelijkheid en het gezonde verstand van de gewone burger.
Echt absurd vind ik het,maar misschien ligt dat aan mij. Die mogelijkheid wil ik zeker niet uitsluiten ondanks alles.

tada,succes ermee.


Geplaatst door M

Er moet helemaal niks doorgaan van die luchtvaart, afbreken die zooi. Deze hele avond zit ik weer in dat gedreun van opstijgende vliegtuigen, ik ben het helemaal zat. Het hele huis trilt, ik wordt er super gestrest door, sloop die verdomde luchtvaart en alles wat daarbij hoort!

Ze slopen ook nu ook al.

Geplaatst door sara

Gister avond. Op de fiets naar huis, ik kom aan in de polder en ruik de meest gore uitlaat olie lucht ooit. Het is bijna wind stil en het is dus shit shiphol. Deze donkere shit gun je niemand. Dit is schadelijke rot zooi. Gatver gatver gatver! Het moet helemaal niet door. Nederland moet worden beschermd tegen Mordor dat alles gaat verdorren!