Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Kosten vliegtuig onderschat, trein regelmatig goedkoper

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 595 
|
 treinreiziger.nl 
NS_Dubbeldekker_hvs3.JPG

De volledige kosten van een vliegreis worden regelmatig door reizigers onderschat. Tot die conclusie komt Treinreiziger.nl op basis van een steekproef onder ruim 2.000 sitebezoekers. Tegelijkertijd worden de kosten voor de trein regelmatig overschat. Het grote knelpunt bij internationale treinreizen is echter het gebrek van een goede ticketvergelijker. Zeker voor internationale treinreizen verder dan Duitsland en België kunnen de ticketprijzen tussen de verschillende aanbieders fors uiteenlopen.


Vliegreis naar Londen

Lekker goedkoop vliegen naar Londen. Dat kan bij veel vliegmaatschappijen. Maar de totale reiskosten voor de vliegreis blijken vaak hoger uit te pakken dan gedacht. Ruim 80% van de deelnemers aan het onderzoek van Treinreiziger.nl schat de transferkosten om van de luchthavens van Londen naar het centrum te komen te laag in. De transferkosten vanuit Heathrow, Gatwick, Southend en Stansted lopen bij een retourtje Londen centrum op tot ruim € 40, terwijl de meeste deelnemers verwachten met minder dan € 20 klaar te zijn.

Lees de hele studie via onderstaande link

Bekijk bericht op "treinreiziger.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Bob uit Uitgeest

En dan zijn de naar de toekomst verschoven kosten van vliegreizen voor tegengaan van klimaateffecten nog niet eens genoemd.

Wij gaan hier volgend jaar al aan meebetalen via een hogere btw en een hogere gasrekening, terwijl de vliegconsument gewoon door kan gaan voor een habbekrats overal heen te gaan.

Zijn wij nu gek of niet?

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Bob , Ministerie en SECTOR zijn compleet gek , Schandalen volgen elkaar in Sneltreinvaart op

En dat begon in de jaren 1990 al ! Zo werd een Moeras aan leugens geschapen , en menig bewoner, maar ook Kamerlid /leden grof belazerd ! Op een Moeras bouw je geen huis. Om dat alles Nu toe te geven kost Nieuwenhuizen kennelijk nog steeds veel moeite.. Knappe koppen kwamen dit weekend bijeen , om nog meer drek/manipulaties aan te treffen !

Ja heer Rutte Die glazen vaas van de Luchtvaart ligt al jaren aan diggelen .. Maar ik ben er nu van overtuigd : Het ministerie en Sector gaan deze slag definitief verliezen

Geplaatst door Sara

Eens. Vaasjes. De brief van Rutte is verbazend. Luister eens een keer naar ons in plaats van "Transparantie" en vervolgens "bla die bla
" Schiphol gaat groeien, Lelystad gaat gewoon open. De belgen mogen in limburg nederlanders in de nacht storen. "Ja, nee het wordt nog eens onderzocht" . U zet het land open voor chinese Alibaba plastic shit. In Rotterdam en Eindhoven, zelfde verhaal. De bevolking van Nederland die gehinderd wordt door de schiphol megalomania, wordt door u totaal over het hoofd gezien. Net als de uitstoot die daarbij gepaard gaat. Dit is alleen de schiphol kwestie. Kijk naar de 300.000 werkende armen of dat de politie zijn taak niet kan uitvoeren. Opkomen met dat de drugcriminaliteit keihard moet worden aangepakt(een strategie die bewezen faalt ). Terwijl decriminalisatie van drugs wel werkt. Dan kan de politie doen waar ze goed in is. Ondertussen zitten jongeren in Brabant massaal aan de gootsteen ontstopper- velgen reiniger en transformeren in zombies en komen daar nooit meer van af. De GHB verslaving is sterker dan heroïne. De verslavingszorg is mislukt omdat ook daar het idee heerst van de survival of the fittest en eigen schuld dikke bult. Net zo als wonen bij een luchthaven. Dat is dom. Daar moet je maar niet gaan wonen. Terwijl de meesten mensen economisch afhankelijk zijn van de randstad. En zo kun je door gaan. Dus zo'n vaas brief. Pff!