Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Korte metten met de luchtvaartnota

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1191 
|
 Prof. dr. Fulco van der Veen 
luchtvaartnota.jpgVoor de lange versie: zie hier


Reacties op dit bericht

Geplaatst door J. de Haan uit Heiloo

Helemaal mee eens met deze conclusie Stop de waanzin, terug naar 370.000 en laat poes Cora maar wat anders gaan doen.

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit Uitgeest

GROOT AMSTERDAM: KRITISCH AANDEELHOUDER?

"Helemaal mee eens, een andere benadering van de economie is hard nodig", zo zullen vele omwonenden van Schiphol redeneren.

Maar of de voorzitter van de MRA - tevens burgemeester van Groot Amsterdam met 56 gemeenten in haar kielzog - dit ook vindt, lijkt zeer de vraag. Want in de "Economische raden" die in de Metropool regio's alom in den lande zijn gerealiseerd klinkt de grijsgedraaide TOPHIT: GROEI- GROEI- GROEI-24/7! nog volop.

Een heuse MONSTER ALLIANTIE voor megalomane verstedelijking danst vrolijk mee op dit thema en kreeg onlangs vrijelijk toegang tot de burelen van D66 minister Ollongren (BiZa) om - onder bezielende leiding van een internationaal bekend advies bureau - de laatste fase van de Nationale Omgevingsvisie nog met deze ellende te besmetten.............................

In de media en ook op deze website niets van dit alles, als zoete koek vult het de monden, overal veinst men "onwetendheid" en velen laten het maar willoos over zich heen komen.

Dus Prof. Dr. Fulco van der Veen:

Graaf eens wat dieper en zoek een oplossing dichter bij huis in uw Metropool regio en het bureau op de Zuid As, waar al deze ellende over de 56 gemeenten en binnenkort ook over Noord Holland Noord en een nieuw NOVI LANDSDEEL wordt uitgestort!

Hier in de regio Kennemerland/BUCH is een zelfstandige, gezonde toekomst alleen mogelijk wanneer gemeenteraden i.s.m. Provinciale Staten Noord Holland de regie terugpakken en deze hele- ooit door de luchtvaartsector via de strategische Operatie EU-Deltametropool gerealiseerde - Metropool regio MRA gezamenlijk de rug toekeren.

Geplaatst door Bas uit Heemskerk

370.000 alleen voor Schiphol?
Dat zijn er meer dan 1000 ! per dag.

Volgens mij is 300.000 voor heel Nederland meer dan genoeg.