Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Klachten Schiphol stapelen zich op

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 1125 
|
 upinthesky.nl - 23-03-2022 
me_vliegtuig_IMG_0602.jpg

Al lange tijd uiten omwonenden hun ongenoegen over het geluid van de vliegtuigen op en rondom Schiphol. Die klachten komen nu eveneens binnen van mensen uit steden en dorpen die zich verder van de luchthaven bevinden.

Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) liet weten dat de norm binnen gebieden met vastgestelde geluidscontouren hier en daar overschreden werd.

Lees dit artikel verder via onderstaande link..........

Bekijk bericht op "upinthesky.nl - 23-03-2022"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door B. van Marlen uit Uitgeest

Op vliegherrie.nl is goed te zien hoe nu al ca. 1/3 van dit land onder de vliegtuigherrie zit. Dit is het gevolg van de luchtvaartleugens met te hoge geluidsnormen en slinkse groei. Al die mooie volzinnen van de politiek over ‘duurzaamheid’, ‘groenste kabinet ooit’, enz., maskeren dit gegeven. Met meer vluchten en meer luchthavens gaat de herrie uiteraard verder toenemen.

Men durft niet te stellen dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met die leugens. Zou men er zelf teveel aandelen in hebben?

Geplaatst door Michel uit Wijk aan zee

En weer is het ‘mens’ kunnen zijn het ondergeschoven kindje, wat is belangrijker? Mens kunnen zijn of het vliegtuig? Tijd dat de politiek dit gaat inzien,weer een mens kunnen zijn.