Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Kieswijzer luchtvaart 22 november 2023

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 1003 
|
 mooiewereldwaarbenje.nl - 26-10-2023 
vliegtuigwrak.jpg
a Douglas Super DC-3 - was forced to crash

Rapport van standpunten politieke partijen over luchtvaart

Input voor analyse
De informatie is ontleend aan de verkiezingsprogramma's van vijftien partijen die meedoen aan de landelijke verkiezingen van 22 november 2023. Kleine partijen, met één zetel in de Tweede Kamer en waarvan geen winst is voorspeld, zijn buiten beschouwing gelaten.

Volgende partijen komen aan bod: VVD, CDA, D66, CU, JA21, FVD, GL/PvdA, PVV, PvdD, BBB, Volt, SGP, SP, DENK, NSC.

Zie hier.

Bekijk bericht op "mooiewereldwaarbenje.nl - 26-10-2023"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Eindelijk weer eens wat te kiezen?

Geplaatst door V.O.S. uit Onder de illegale Kolderbaan

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Tja, de partijen die zich voor groei van Schiphol uitspreken zijn ook fervent voorstander voor het opsluiten van de omwonenden, de omwonenden mogen geen leven meer hebben buiten.
Hoe egoïstisch zijn deze mensen?

Hebben denk ik ook weinig empathie.
Zelfs hun eigen kinderen (als ze die hebben) geven ze geen gezonde toekomst want de luchtvaart vliegt onze planeet naar de knoppen.


Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit Uitgeest

En waar zullen bewoners van Uitgeest op gaan stemmen?

GEMEENTE UITGEEST UITGELEVERD AAN MRA 2.0 & NOVEX SCHIPHOLREGIO

Ooit droeg de gemeente Uitgeest macht en middelen over aan de MRA 2.0; als enige BUCH gemeente om precies te zijn en sindsdien stapelen de problemen zich op.

Deze gemeente is uitverkoren om pal onder het "Next-Gen" hoogfrequente vlieg pad naar de Polderbaan te komen te liggen. Waarschuwingen vanuit Brisbane en de VS aan de Haagse politiek mochten niet baten: dit gebied wordt opgeofferd en steeds meer "plat gevlogen" met een frequentie tot om de 70 seconden. Den Haag heeft dit allemaal wettelijk zo geregeld op basis van zeer dubieuze, toegestane geluidswaarden

Tot overmaat van ramp kwam Uitgeest onder curatele van de Provincie NH te staan. Daarom vraagt de D66 burgemeester nu bij die Provincie een subsidie aan. Deze zal worden besteed bij een consultant die het voortbestaan gaat onderzoeken en daarmee komt een opgelegde fusie in zicht. Deze gemeente wordt gewoon verkwanseld binnen de nieuwe NOVEX Schipholregio.

De politiek anno 2023: alle waarschuwingen van bewoners en hun organisaties in de wind slaan, onverstandige samenwerkingsverbanden aangaan en de toekomst in handen leggen van een straks door de Provincie aan te wijzen consultant ("wie betaalt, bepaalt")

Al met al een klucht die uit dreigt te lopen op een drama voor bewoners van deze hardleerse gemeente!