Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘Illegale groei Schiphol zat’

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1295 
|
 De Telegraaf 
me_vliegtuig_IMG_0650.jpg

Omwonenden van Schiphol zijn het zat om van het kastje naar de muur te worden gestuurd met "de illegale groei"van de luchthaven........

Bekijk of download het gehele artikel '‘Illegale groei Schiphol zat’'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wobbe uit Amsterdam

De bewonersgroep Platform Vliegoverlast Amsterdam eist een verbod op nachtelijk vliegverkeer boven Amsterdam. Bovendien zouden er maar enkele toestellen per dag over de stad mogen vliegen. Het Parool

Geplaatst door J.P van Riet uit Limmen (Castricum)

Met veranderende windrichting(West) hebben wij in Limmen (castricum) 's nachts en overdag weer erg veel last..elke ...

Geplaatst door gerard

Tja, dat verbod op nachtverkeer eisen ze hier in Castricum ook. Maar dat nam alleen maar toe. Naarmate de rest in Nederland harder klaagt krijgen meer drek over ons heen. Dankjewel Nederland! Maar niet heus.
Hou toch eens op en laat ieder zijn deel krijgen.

Geplaatst door anoniem

Sorry Amsterdam (altijd een grote mond) jullie gaan niet voor. Eerst wordt een oplossing gezocht dat Castricum niet meer 's nachts aangevlogen wordt. En het aantal op de dag wordt verspreid over de gehele regio. Iedereen maakt gebruik van Schiphol, Amsterdammers (rijke binnenstad) voorop, dus iedereen wordt hoop ik belast. Wij wonen aan een stiltegebied en hebben er dertig jaar geleden voor gekozen om niet in de herrie van de stad te wonen.

Geplaatst door thijs uit Heiloo

Al lange tijd wordt er door alle omwonenden van schiphol geroepen dat het nu wel een keer genoeg is maar wat voor argumenten er ook worden aangedragen, het lijkt allemaal geen zin te hebben. Dat schiphol al eerder met de groei-probleempjes heeft gezeten blijkt bijvoorbeeld uit dit stukje uit 1990:
https://www.nrc.nl/nieuws/1990/12/18/schiphol-te-groot-voor-nederland-6950513-a1103304
Ook hierin spreekt men al over de hinder en het milieu.

Maar gebeurt er nu daadwerkelijk iets? nee, wij klagen en geven aan dat het welletjes is en de politiek luistert er niet eens naar. Die doen alsof het allemaal wel meevalt en laten de groei toe. Dat er vervolgens nog meer mensen gehinderd worden en dat het milieu nog zwaarder wordt belast, dat is van latere zorg, want ja... vooruitdenken is natuurlijk een lastig ding.

Deze website is een verzamelplaats van artikelen over de hinder welke schiphol veroorzaakt, echter blijft het daar bij. het wordt tijd dat er eens werkelijke actie wordt ondernomen, dat alle gedupeerden nu eens echt van zich laten horen dat het eens afgelopen moet zijn en dat de leefbaarheid hersteld moet worden. Net als Amsterdam zouden meer bewonersgroepen een verbod moeten eisen, dan zien ze in den haag misschien eindelijk eens in wat er speelt.