Platform Vlieghinder Kennemerland
 

’Ik ben diep bezorgd als oma van drie jonge kinderen’

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 463 
|
 noordhollandsdagblad.nl 
’Ik ben diep bezorgd als oma van drie jonge kinderen’

Schiphol komt bij u langs! De nationale luchthaven licht dinsdag in Assendelft zijn plannen voor minder geluidshinder toe. ,,Weer zo’n fopsessie’’, vindt Winnie de Wit, die al twintig jaar merkt dat de vliegtuigherrie alleen maar toeneemt. Maar ze zal er zijn. Niet om te praten, wel om te demonstreren.

,,Als ik met met mijn kleindochter Sara van drie in de buggy door de Dorpsstraat loop, klemt ze haar arm tegen haar oor, telkens wanneer er een vliegtuig overgaat. Verschrikkelijk vind ik dit...’’

Download het gehele artikel '’Ik ben diep bezorgd als oma van drie jonge kinderen’'
Bekijk bericht op "noordhollandsdagblad.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit Uitgeest

TE VEEL STRUISVOGEL POLITIEK HELPT ONZE REGIO OM ZEEP !

Als het zo doorgaat helpt de struisvogelpolitiek onze regio om zeep. In Uitgeest is de Raad door de PvdA wethouder en MRA-fanaticus Jelle Brouwer zelfs buiten de zienswijze op de Luchtvaartnota 2050 gehouden. Alle waarschuwingen voor het super preferent verklaren van de Polderbaan i.c.m. een nieuw vliegsysteem met straks hoogfrequent urenlang laag aanvliegen (52 x per uur!) worden genegeerd, men lijkt het allemaal "op de koop toe" te nemen.

Maar niet de hele politiek is in de ban van de Schiphol PvdA CEO Benschop e.a.:

D66 fracties in N. Holland schreven een scherpe notitie over de noodzaak tot een RESET en SANERING rond de luchthaven Schiphol. Dit signaal zou door het PVRK bestuur opgepakt moeten worden om samen met een aantal wel kritische fracties en burgerorganisaties een poging te doen het tij te keren. Bij de W.T.L en het L.B.B.L. zijn complete scenario's beschikbaar en dat biedt een kans om aandacht voor noodzakelijke verandering te genereren.

Niet via de door I&W slim afgeserveerde ORS, maar direct naar het Provinciaal bestuur en de commissies luchtvaart en NOVI in Den Haag. Een ferme houding bij het PVRK bestuur zou daarbij bepaald behulpzaam kunnen zijn om de struisvogel politiek te doorbreken.