Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Hoogspanning in Schipholoverleg (ORS)

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1907 
|
 nhd.nl 
Hoogspanning in Schipholoverleg (ORS) Download het gehele artikel 'Hoogspanning in Schipholoverleg (ORS)'
Bekijk bericht op "nhd.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Alders is al weer bezig om weer een nieuw onderhandelingsdocument te maken. Onvoorstelbaar dat over (nog niet eens gerealiseerde) afspraken weer onderhandeld gaat worden!
Eén en ondeelbaar, zo is het toch Alders?
Hoe lang gaat deze man, en niet te vergeten onzebewonersvertegenwoordiger (?) Van Ojik, nog door met zijn/hun gemanipuleer voor de sector?

Geplaatst door de Vries

Wat een stelletje viezerikken zijn het toch die Alders en van Ojik. Net zo lang doorgaan met tegenwerken totdat mensen opstappen. Ongelofelijk. Hoeveel zouden ze hiervoor betaald krijgen door de luchtvaartsector ?!?!

Of in het geval van van Ojik zullen er wel deals onder tafel zijn gemaakt om ten koste van de rest Zwanenburg (woonplaats van van Ojik) zoveel mogelijk te ontzien. Want als je ziet hoe idioot die bocht vanaf de Zwanenburgbaan over Lijnden/ Amsterdam Nieuw-West gaat dan kan dat alleen maar op die manier tot stand zijn gekomen.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Ik kan er vanaf 1990 een dik boek overschrijven, maar in 1995 ging het al grondig mis, door de manipulaties van VVDster Mevr A Jorritsma,Ook VVD. Er is een gezegde: In een moeras kan je geen huis bouwen... DWZ : Meer vliegen en minder overlast kunnen Niet samengaan, wanneer je een liter Geluid in een halve liter fles wil stoppen , en NOOIT echt Geluid meet. Manipulaties troef , zoals Dr Menno Huis TU Delft liet zin in zijn 600 paginas tellende promotie onderzoek , zoals Prof Berkhout vele malen schreef in NRC en Fin Dagblad , Zoals VK in grote artikelen aantoonde, ..
Zelfs de Telegraaf gaf aan: Schiphol : Vrijstaat... Wanneer stoppen nu toch alle leugens..? Geluiddeskundige van Nierop waarschuwde de omwonenden in het Parool ! 2 bananendozen (Hoort bij dit een bananenrepubliek waardige dossier !)vol gelijkluidende artikelen heb ik inmiddels ... Hoe zou het toch komen, dat er een forse kloof tussen bevolking en politiek bestaat ? Maar die parlementaire enqûete gaat er natuurlijk eens komen ..

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

¨ van Oijk zegt dat de bewoners tegen woningbouw zijn, omdat er anders nieuwe gehinderden ontstaan. Daarmee zit hij op de lijn van de luchtvaartsector. Die willen niet bouwen, alleen maar meer vliegen. Maar dan vergeten ze dat in veel kernen verpaupering dreigt.¨

Verloedering Onder Schipholbeleid:

Geen loze uitdrukking, maar helaas inmiddels de keiharde waarheid aan het worden?
Schandalig. De sector, onder de paraplu van de Nederlandse Staat is met een misdadige missie bezig: maak van Nederland een groot vliegveld (bedrijvenpark).

De verantwoordelijken voor al die herrie / vervuiling en onveiligheid die werkelijk dagelijks en nachten over ons wordt uitgestort, zonder dat de bevolking er ook daadwerkelijk beter van wordt, dienen te worden vervolgd.
Wanbeleid, het opzettelijk in gevaar brengen van personen, het blootstellen aan grote hoeveelheden vervuiling ( o.a. fijn stof), leugens verspreiden enzovoort.
Er zijn er voor minder gestraft.
En wat de regering dus constant doet: schenden van artikel 21 van de Nederlandse grondwet.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Zo is het V.O.S ! groet Jan

Geplaatst door Elodie uit Wintelre

Dezelfde strategie wordt gebruikt om bij Eindhoven Airport de verdere uitbereidingen voor elkaar te krijgen. En ......het lukt ze nog ook. Vereniging BOW (Belangen Omwonenden Welschap) zit in bij het uitvoeringsoverleg, doet zijn uiterste best, echter het haalt helemaal niets uit. Advies is dan ook: stapt eruit, anders ben je uiteindelijk een voorstander voor de uitbreidingen.

Zolang er kostentechnische voordelen zijn voor de vliegmaatschappijen, zoals belastingvrije kerosine en de lage olieprijs, en de winst gigantisch is, zal er helaas weinig veranderen. Er zijn immers meer voorstanders voor de goedkope vliegreizen dan tegenstanders (de directe omwonenden).