Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Hoe (on)veilig is Schiphol nu echt?

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1693 
|
 AD.nl (07-04-2017) 
Hoe (on)veilig is Schiphol nu echt? Download het gehele artikel 'Hoe (on)veilig is Schiphol nu echt?'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Thijs uit Heiloo

Oh fijn, er moet minder vaak van baan worden gewisseld. Met andere woorden, nu hebben we twee uur non-stop vliegtuigherrie boven ons hoofd, straks dus vier?
Schiphol moet gewoon weg, het is te groot en onhoudbaar geworden en ondertussen willen ze nog verder groeien. De bestuursleden denken alleen maar met hun eigen portemonnee maar ondertussen verzieken ze het land er om heen. Wanneer grijpt er eens iemand in die daar de macht voor heeft?

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Ja Nog meer van baan verwisselen, inderdaad , Dat kan LVNL helemaal niet aan . De beleidsmakers van Schiphol ( en het Rijk, lang aangestuurd door VVD en CDA ) is totaal de weg kwijt . De layout van dat vliegveld , deugde al vanaf het begin niet. En zoals elke bouwer je kan vertellen: In /op een Moeras bouw je geen HUIS. Tijdens de inspraak van de Milieubaan= Polderbaan is door St Milieu en Natuur geadviseerd: Leg de G variant aan. Een iets gedraaide baan
Maar Nee , men luisterde niet. Zaken werden van boven aan domweg doorgedrukt . ( Denk aan die vreselijke VVD Dame Jorritsma ,. Leugens en nog eens leugens, en nu : Zit ze gewoon op een zetel van Vereniging Ned Gemeenten ..