Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Harde landing door Alfred Blokhuizen

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 806 
|
 Schiphol Watch 
hvs_flybe_DSC_2547.jpg

Op de sociale media lees je tegenwoordig steeds vaker strijdbare piloten, verkeersleiders en andere belanghebbenden bij de luchtvaart. Dat gaat er soms best wel ruig aan toe. Beledigingen vanuit die hoek, richting voor hun belangen opkomende omwonenden van vliegvelden, zijn intussen aan de orde van de dag.

Menigmaal onderuitgehaalde argumenten worden herhaald en herhaald. “Schoner en stiller” zijn van die argumenten die maar niet kunnen worden waargemaakt, omdat dat beetje schonere ongedaan wordt gemaakt door de toename van vluchten en dat tikkeltje stillere wordt weer ongedaan gemaakt door het vaker vliegen met steeds grotere toestellen.

Wat is er toch aan de hand met de o zo statige luchtvaartsector?

Rond de luchtvaart hing altijd de zweem van chique, hoge salarissen en romantiek. Een piloot deed het altijd, in de stuiverromans, heimelijk met de beeldschone stewardess. Het luchtvaartpersoneel reisde de hele wereld af en ontdekten al die boeiende culturen. Iedereen werd goed betaald en had gewoon standing. Een droombaan dus in de wereld van Peter Stuyvesant. Maar ja, daar kwam de klad in.

Lees verder op Schiphol Watch


Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem1

Op de sociale media lees je tegenwoordig steeds vaker strijdbare piloten, verkeersleiders en andere belanghebbenden bij de luchtvaart. Dat gaat er soms best wel ruig aan toe. Beledigingen vanuit die hoek, richting voor hun belangen opkomende omwonenden van vliegvelden, zijn intussen aan de orde van de dag

Dit word georganiseerd gedaan vanuit de lobby. Het zijn de luchtvaart trollen.

Het is overigens niet alleen de luchtvaart waar dit gebeurt,ook op andere gebieden word dit gedaan. Sociale media zijn volkomen ongeschikt om te zien wat er speelt onder de bevolking.