Platform Vlieghinder Kennemerland
 

GL: Voor degenen die meer trein- en minder vliegverkeer willen

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1163 
|
 Groen Links 
HvS_Groen_links.jpg

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen de afgelopen week: verandering hangt in de lucht. De politiek maakt plannen om de CO2-uitstoot op allerlei gebieden terug te dringen.

Behalve het vliegverkeer. Dat mag blijven groeien. Volgend jaar wil het kabinet zelfs een nieuw vliegveld openen: Lelystad Airport. Je kan niet tegen mensen zeggen: Kun je even duurzamer gaan leven, maar let vooral niet op dat er meer vliegtuigen opstijgen en landen. Maar er is hoop.

Inmiddels tekenden al meer dan 30.000 mensen de petitie van Europarlementariër Bas Eickhout en Kamerlid Suzanne Kröger die vraagt om meer treinen en minder vliegen.

Teken de petitie hier.........

In beweging komen werkt. In actie komen werkt. Oppositievoeren werkt. We zagen het rondom de dividendbelasting. We zagen het rond het kinderpardon. We zien het rond de CO2-belasting.

En nu kan GroenLinks, na de verkiezingen van woensdag, een cruciale sleutelpositie krijgen in de Eerste Kamer. Dus die opening van een nieuw vliegveld: die gaan we tegenhouden!

Maar, dat kan alleen als we voldoende zetels halen. Daarom gaan we de laatste dagen alles op alles zetten om zo veel mogelijk mensen te overtuigen woensdag naar de stembus te komen. Daarom doe ik een beroep op je. Om nog een stapje harder te zetten. Om nog net dat laatste beetje extra te geven. De komende dagen zijn cruciaal.

Help mee. Lees hier..........

Groet,
Jesse


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Michel uit Wijk aan zee

Getekend. Bedankt voor de link.

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Ik ook.

Geplaatst door Wim uit Castricum

Ik en mijn vrouw, ook.

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Petitie getekend !

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Fijn dat Groen Links groen is maar verder is het mijn partij niet. Kijk naar het wanbeleid in Amsterdam met lastenverzwaringen die nog erger zijn dan kampioen lastenverzwaren VVD, Daarnaast is GL enorm pro islam, zieligheidsindustrie en andere hobbys op kosten van de burger.
Partij dieren is een verl betere partij.

Geplaatst door V.O.S.

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

@Peter.
Mijn partij is het ook niet, maar dit initiatief is natuurlijk prima.
Alles beter dan de planeet slopende luchtvaart-industrie, die overgesubsidieerde club dient zijn plaats te verliezen, zeker op de korte afstand.
Dus je kunt het gewoon tekenen.