Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Gezocht: ‘veelmelder’ die zijn verhaal aan de media wil vertellen

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 1124 
|
 PVRC 
hvs_schiphol_DSC_2521.jpg

Heeft u in 2016 500 keer of meer geklaagd bij BAS en bent u dus een ‘veelmelder’?
Dan is deze oproep wellicht interessant voor u:

Een landelijke krant wil graag beschrijven hoeveel overlast bepaalde omwonenden van Schiphol ervaren door het toenemende vlieglawaai, nu de luchthaven steeds meer passagiers verwelkomt en volgens sommigen zelfs de grenzen probeert op te rekken van wat wel/niet meer mag.
Deze krant zoekt daarom contact met mensen uit de groep die in 2016 500 keer of vaker hun beklag hebben gedaan over vlieglawaai.
Het artikel heeft als doel uit te leggen hoe het is om dag in dag uit gestoord te worden door vlieglawaai en de impact die het kan hebben op iemands leven. Hoe veel woongenot is er nog over? Hoe diep zit de irritatie? Wat voor gevoel roept de naam Schiphol bij u op?

Indien u wilt meewerken, kunt u zich melden ( per e-mail) bij Ymte van Gosliga, voorzitter bestuur PVRC. (zie contact pagina of onderstaande link).
Hij zal u met de betreffende redacteur in contact brengen.
Ook voor eventuele vragen kunt u zich tot hem wenden.

Bekijk bericht op "PVRC"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem

Waarom zou je voor gek laten staan. Ik zag de uitzending bij Een Vandaag. Het enige dat aan melding bij de kijkers is blijven hangen - 1 vrachtvliegtuig dat elke nacht om 01.15 uur overkomt. Niets over de overige 79 vluchten per nacht, niets over de ca. 1200 vluchten op de dag, niets over de mensen die in 2003 met de komst van de Polderbaan zijn geemigreerd. De pers zal je gebruiken en in je hemd laten staan.

Geplaatst door Wobbe uit Amsterdam

Ik denk wel dat je vooraf hele goede afspraken moet maken.

Geplaatst door de Vries

Die uitzending van Een Vandaag was inderdaad echt een lachertje. Waarom niet een filmpje erbij waarbij er iedere minuut een vliegtuig over dendert. Gemist kans,

Geplaatst door anoniem

Als dit de telegraaf is dan zou ik dit als bewoner zeker niet doen. Als veelmelder heb je al bij voorbaat een stichma. Er zijn ook veel meer dan 160 personen die exact dezelfde hinder ervaren als veelmelders,maar men wordt het melden moe omdat het helemaal niks veranderd.

Hoop dat het iemand is die goed overkomt bij het publiek en die dit goed kan verwoorden, en dat de krant objectief is en niet een Eigen agenda heeft.

Geplaatst door Jeewee uit Hoofddorp

Ik vind me nu al een veelmelder met meer dan dertig meldingen in 2017. 500 meldingen dat hou ik niet vol. Ik heb vroeger nooit zo geklaagd, maar vind nu de overlast echt de spuigaten uitlopen. Alle leugens over de polderbaan in het verleden ben ik meer dan zat. Aan geluids- en stankreductie doet men geen moer. Wat heb ik aan verhalen over vliegtuigen die 20% stiller worden, terwijl vliegbewegingen met 250% toegenomen zijn in 20 jaar. Zoethoudertjes zijn dat voor mensen die denken dat men het beste met je voor hebt.