Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Geluidsgeweld (Video 31)

 |
 Geplaatst door: Redactie (Wim) 
 |
 Bekeken: 826 
|
 Platvorm vliegoverlast 
oren_dicht.png

De overheid probeert mensen keer op keer in slaap te sussen dat het allemaal wel meevalt met dat vliegtuiggeluid en dat als je toch overlast ervaart, dat binnenkort een stuk minder zal zijn. Ten eerste valt het niet mee en ten tweede zal de overlast niet snel verminderen. Minister Harbers wil dat de luchthaven vanaf 2027 onbeperkt kan groeien dankzij de stillere vliegtuigen. Fulco van der Veen over geluid.

Zie de video (31) geluidsgeweld hier.

Zie deze en alle hieraan voorafgaande video's. hier.

Zie de website van het Platvorm vliegoverlast (PVA) hier.

Bekijk bericht op "Platvorm vliegoverlast"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ed uit Oegstgeest

Minister Harbers blijkt een wolf in schaapskleren.

Geplaatst door B. van Marlen uit Uitgeest

Inderdaad. Velen juichen de komst van ‘de wolf’ in NL toe. Maar wolven zijn al heel lang present in dit land! Ik heb er vaak op gewezen, de gezichten veranderen, de vuile spelletjes niet.

Deze video bevat enkele van mijn recente bevindingen, laat het geniep van de maat Lden zien, geeft weer wat herrie werkelijk voor verwoestend effect heeft in de levens van omwonenden en raad ik van harte aan. Het nog veel omvattender bedrog van zogenaamde ‘handhavingsstelsels’ die slechts ten doel hebben groei van de luchtvaart door te drukken, zou ook een aparte video rechtvaardigen.

Ik heb intussen contact met de onderwonenden in de VS die ‘NextGen’ al sinds 2012 over zich heenkrijgen met desastreuze gevolgen. Harbers (met dit kabinet!) maken zich schuldig aan dit misdrijf met hun volstrekt idiote groeiplannen.

In dit land mogen mensen totaal worden opgeofferd voor de ‘economie’ op basis van mooie praatjes. Elke rechter, die hierin mee zou gaan, noem ik gewoon corrupt!