Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Factsheet over de tijdelijke sluiting van de Polderbaan in verband met een spoedreparatie.

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 1223 
|
 Omgevingsraad Schiphol 
Baanonderhoud_hvs.JPG Bekijk of download het gehele artikel 'Factsheet over de tijdelijke sluiting van de Polderbaan in verband met een spoedreparatie.'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Lekker hoor, in maart al 3 weken dicht en nu weer 1,5 week extra dicht.
Hoop dat dit naast dat het mensen massaal wakker houdt, ook eens wakker schudt.
Stop met die onnodige vluchten, stop met massatoerisme stop met dat eeuwige gesubsidieerd van Schiphol en Klm..,

Geplaatst door Michel uit Wijk aan zee

Vocht? Daardoor minder overlast? Schei toch uit Schiphol , al maanden komen hier de vertrekkende vliegtuigen over met de daarbij gepaarde herrie en uitstoot, of die nu van de Polderbaan of zwanenburgbaan komen maakt geen kont uit.
En dat mooie ingekleurde kaartje? Haal die maar snel van jullie site.........daar klopt ook geen kont van. Check even de radarplots schiphol!

Gisteren een halve dag inkomende herriebakken moeten weerstaan omdat de wind naar het zuidwesten gedraaid was en zelfs dan krijgt de verkeerslijer het toch weer voor elkaar om meerdere herriebakken onder de 600 mtr te laten vliegen waar onder een 747!
En als toetje, toch nog maar even wat herriebakken na 23:00 uur de nachtrust laten verstoren.

Ach ik meld het maar weer bij bas.......krijg je weer zo,n standaard antwoord.........
Ik snap niet dat ik nog niet bij de psycholoog loop. Toch gek he?

Geplaatst door Annelie uit Amstelveen

...ik heb vandaag uit pure wanhoop de makelaar gebeld, wat kan ik doen? Het jammerlijke beleid van onze regering hangt letterlijk boven onze hoofden, het zuigende lawaai en de vieze roet op onze tuinstoelen zijn een metafoor van hoe een overheid kan falen in haar taak. Kom op VVD, en schaapachtigen van de coalitie, verman jezelf en doe hier iets aan. Deze treurige schijnvertoning gaat toch echt de geschiedenisboeken niet in als zijnde ‘geslaagd’. Rutte wordt echt niet als held gezien straks maar meer als een lompe gefrustreerde schertsfiguur verpakt in een beschaafd schooljongens-achtig uiterlijk. Dat het zo ver kon komen in NL, ik verbaas mij. Ondertussen weet ik van dwaze gekheid door de geluidsoverlast niet meer waar ik het zoeken moet....ik doe nog maar een muntje in mijn kleine spaarvarkentje, om te sparen voor de verhuizing. Snik...

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

De criminelen van VVD, CDA en VNO hebben de burger opgezadeld met giga lastenverzwaringen zoals nooit eerder gezien. Tientallen belastingverhogingen in slechts enkele jaren.
Dit geld wordt rechtstreeks naar het bedrijfsleven gepompt. Na de banken zijn nu de Shells, Unilevers en Klm’s aan de beurt om nu te oogsten.
Wij krijgen de herrie, de vervuiling en de rotzooi en straks krijgen we tevens de rekening om de boel weer op te ruimen.
Ons enige wisselgeld van de criminelen van VVD en CDA is een fictief hoge huizenprijs want dat schijnt menigeen heel belangrijk te vinden en dat weten zij.
Arm Nederland..

Geplaatst door anoniem1

Huizenprijs is alleen belangrijk voor hen die al een huis hebben. En dan nog is het een fictieve winst want als je verkoopt zal je toch weer een ander huis moeten kopen of huren,en dat is dan ook weer veel duurder.
Huizen prijzen zijn zo hoog door het volgende. De ecb heeft meer dan 3 triljard euro in de economie gepompt. Hoe is dit gedaan? Men heeft op een absolute all time high obligaties opgekocht van investeerders,fondsen en banken tegen een negatieve rente. Men heeft voor deze obligaties de absolute hoofdprijs betaald die totaal niet reeel was en die de investereeders anders nooit gerealiseerd zouden kunnen hebben. Al dit geld kregen de banken op zo ongeveer het diepte punt van de markt. Wetende dat deze gigantische hoeveelheid geld vroeg of laat in de reeele economie zou belanden was het makkelijk investeren. Al dit geld werd opniew geinvesteerd. Niet alleen in obligaties,ook in hypotheken en huizen (banken (die voor miljarden staats steun gekregen hebben) probeerden op het diepte punt van de markt zo ongeveer de hele woning vooraad van vestia in handen te krijgen. Nadat hen deriveraten had verkocht die speculeerden op rente stijging. Banken wisten dat rente zou blijven dalen en dat opkoop zou komen want lijnen naar ecb zijn kort,alles gebeurt in overleg met de grote nationale banken). Men kon investeren op diepte punt markt,geld druppelt langzaam door in de economie van het "gewone volk" waardoor een prijs stijging gegarandeerd is en men straks deze huizen met een leuke winst kan verkopen,of gewoon aanhouden want een volgende crash zal door al dit extra geld lang op zich l;aten wachten.

het is jammer dat veel mensen het niet zien. Zolang we het zelf goed hebben,en dat hebben we het zeker! zijn dit sort schandalige praktijken niet echt belangrijk.

Geplaatst door anoniem1

De banken/investeerders gaven ook nauwelijks hypotheken op diepte punt markt,hadden daardoor ook heel weinig concurentie op de markt. Dus als u zich af vraagt waarom u nu geen starters woning kan kopen, of 1.5x (en dat wordt nog meer) keer zoveel geld moet lenen met bijbehorende hogere maandlasten. Dit is waarom,het opkoop programma van de ecb.
Natuurlijk was het nodig dat er extra geld in de economie kwam maar er waren vele alternatieven die eerlijker geweest zouden zijn.

Geplaatst door M Versteeg uit Amsterdam

Slapen wordt nu echt wel een probleem. Vaak is de laatste vlucht on half 1 en vanochtend ging het eerste vliegtuig om half 5 al weer over mijn huis. En dan te bedenken dat ik 8 jaar geleden zo blij was met de rust toen ik hier kwam wonen....

Geplaatst door Janna uit Amsterdam osdorp

Klopt M. Versteeg, dezelfde vliegtuigen komen bij mij over..
Ooit was ik ook blij met de rust hier. Nu wil ik verhuizen. Schiphol maakt het mij onmogelijk hier te blijven!